8 Mart Kadınlar Günü’nde kapılarını açacak olan Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda: KADIN ÇİFTÇİLERE ÖZEL KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI YAPILACAK

01.03.2018 11:26

Bu yıl 9’uncu kez kapılarını açacak olan Güney Ege 9. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı‘nda bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle özel kutlama yapılacak. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek fuar hazırlıkları hakkında bilgi veren fuarın organizatör firması Expolink Fuarcılık yöneticisi Zeki Erdoğan “Bu yıl, Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarımızın açılışı güzel bir rastlantı ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü‘ne denk geldi. Biz de Expolink Fuarcılık olarak kadın çiftçilerimiz için çok özel, sürpriz kutlama programı oluşturduk. O gün fuarımızı ziyaret edecek Milas’lı kadın çiftçilerimize özel etkinliklerimiz olacak” dedi.

Konuşmasında bu yıl fuar alanın geçen yılla göre 1 200 metrekare daha büyüdüğünü ve katılan firma sayısının geçen yıllara göre daha da arttığını belirten Expolink Fuarcılık Yöneticisi Zeki Erdoğan, “Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, tüm Türkiye’de bilinen, tanınan, takip edilen bir fuar haline geldi. Gerek ziyaretçi sayısı bakımından, gerek katılan firma sayısı bakımından ve gerekse fuar boyunca oluşan alışveriş potansiyeli bakımından Türkiye’nin ilk üç fuarından birisi haline geldi. Hiç kuşku yok ki, Milas’taki bu başarıda en büyük pay, başta Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve MİTSO olmak üzerek kurumlar arası diyalog ve işbirliğinindir. Milas’taki bu kurumlar arası işbirliği, dayanışma ve yardımlaşma sürdüğü sürece Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı çok daha iyi yerlere gelecektir” dedi. Expolink Fuarcılık Yöneticisi Zeki Erdoğan, ilk yıldan bu yana Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarlarına ve ilki geçen yıl yapılan ikincisi bu yıl 28 Mart’ta açılacak olan Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’na MİTSO’nun katkılarından da övgü ile söz ederek MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e teşekkür etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Expolink Fuarcılık Yöneticisi Zeki Erdoğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek “Milas’taki fuarların kalıcı olmasında Expolink Fuarcılık firmasının da çok emeği ve çabası var. Sizin gayretlerinizle her yıl başarılı fuar organizasyonları yapıyoruz. Bu işbirliği ile gelecek yıllarda Milas’taki fuarları daha da çeşitlendirmek istiyoruz. Milas’ta sadece Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı değil başka konulu fuarlar da olmalı. Hep birlikte Milas’ı bir fuarlar şehri haline getirelim” diye konuştu.