10.11.2017 08:03

Atatürk diyor ki;

“Bu devletin dayandığı temeller istiklali tam ve kayıtsız şartsız milli hakimiyettir.

Hangi istiklal vardır ki, yabancıların nasihatleri ile, yabancıların planlarıyla yükselebilsin! Tarih böyle bir olayı kaydetmemiştir.

Türk milleti; yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklali, yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlatlarından ibarettir.

Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır…

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK”

Açtığın yolda, koyduğun ilkelerle gösterdiğin hedefe yılmadan, yorulmadan yürüyoruz.

Mustafa YÜKSEL                                                   Reşit ÖZER

Milas Ticaret ve Sanayi Odası                          Milas Ticaret ve Sanayi Odası

Meclis Başkanı                                             Yönetim Kurulu Başkanı