Bakkallar ve Bayiler Odası MİTSO’da… “BİR DÖNEM ÇOK GÜZEL İŞLER YAPTINIZ ŞİMDİ ÜSTÜNE DAHA DA KOYACAKSINIZ”

20.04.2018 15:48

Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası, seçimlerin ardından Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na kutlama ziyaretinde bulundu. Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Özay Sabancı ve yönetim kurulu üyeleri, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer‘i ve ziyaret sırasında hazır bulunan MİTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Eliş ve Hasan Tiryakioğlu’nu kutlayarak başarılar dilediler.

MİTSO Yönetiminin örnek bir seçim başarısı gösterdiğini belirten Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Özay Sabancı “Çok önemli bir seçim zaferi kazandınız. Bu seçim zaferiniz yıllarca konuşulacak bir başarı. Sizleri kutluyoruz. Geçen dönemde de çok güzel işler yapmıştınız. Milas zeytinyağına coğrafi işaret aldınız, zeytinyağımızı markalaştırdınız. Milas OSB’yi yoktan var ettiniz. Daha birçok güzel iş başardınız. Yeni dönemde bu yapılanların üstüne daha da koyarak çok daha güzel işler başaracağınıza inanıyoruz ve sizi destekliyoruz. Bu koltuklar hiçbirimize kalıcı değil. Sonuçta bir gün sizler, bizler oturduğumuz koltuklardan gideceğiz. Yaptığımız hizmetler kalacak geriye. Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve şahsım adına sizleri kutluyor ve yeni dönemde de başarılar d iliyorum” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Özay Sabancı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek “Yeni dönemde de hep birlikte güzel işler başarmak için çalışacağız. Milas’ta Meslek Odaları arasındaki işbirliğine ve dayanışmaya büyük önem veriyoruz. Bu anlamda sizlerin de desteğiyle çok daha güzel işler başaracağız. Hep birlikte Milas’a yakışır bir fuar alanı yapmak için çalışacağız” dedi.