BTA, MİLAS BODRUM HAVALİMANI’NDA MİLAS ÜRÜNLERİ SATACAK

19.06.2015 12:58

Finansal büyüklüğü, yatırımları ve girişimleriyle yiyecek içecek işkolunun  öncü kuruluşlarından birisi olan BTA, Milas Bodrum Havalimanı’ndaki mağazasında Milas’ın geleneksel yiyecek ürünlerini de satışa sunacak. MİTSO’yu ziyaret eden BTA yetkilisi Bülent Tetik, havalimanındaki mağazalarında Milas’ın markalaşmış zeytin, zeytinyağı, zeytinyağı sabunu ve balını satışa sunacaklarını söyledi.

Milas Bodrum Havalimanı’ndaki mağazalarıyla birlikte Türkiye’de 11 havalimanında  faaliyet göstermekte olan BTA firması, Milas Bodrum Havalimanı’ndaki satış mağazasında Milas’ın ürünlerinin de satışını başlatıyor. Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini ziyaret eden BTA firmasının Milas Bodrum Havalimanı Operasyon Sorumlusu Bülent Tetik, mağazalarında markalaşmış yerel ürünlere yer vereceklerini söyledi. Milas’ın markalaşmış zeytin, zeytinyağı, zeytinyağı sabunu, bal gibi ürünlerinin çok ilgi göreceğini düşündüklerini ifade eden Bülent Tetik yerel ürünlerin satışından umutlu olduklarını söyledi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, BTA firmasının yetkililerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek ” Çok güzel bir girişim başlatıyorsunuz. Çok memnun olduk. Biz Milas ürünlerine çok güveniyoruz. Hem de Milas’ın ürünlerinin BTA gibi bir firmanın mağazasında satılacak olması bizi ayrıca mutlu etti. Size odamız ve üreticilerimiz adına çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

BTA

Finansal büyüklüğü, yatırımları ve girişimleriyle yiyecek içecek işkolunun öncü kuruluşlarından birisi olan BTA, kendi alanında liderlik için yarışan bir firma olarak dikkat çekiyor. 2014 yılının ilk üç ayında yüzde 25’lik bir büyümeye erişen BTA geçen yıl yaptığı 5 milyon Euro’luk yatırımla Cakes&Bakes’in üretim kapasitesini de beş kat arttırmıştı. Ayda 90 ton lokum üretimi yapılan tesiste ayrıca unlu ürünler, posta, ekmek, sandviç, sıcak / soğuk yemek olmak üzere her kategoride 1’er milyon tane üretim yapıyor. Tesiste üretilen ürünler, BTA’nın çalışma yürüttüğü alanlar ve dünyaca ünlü kahve – fast food zincirlerinin yanı sıra ihracat yoluyla Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Gürcistan, Tunus, Makedonya gibi ülkelere de gönderiliyor. Milas – Bodrum Havalimanı’yla birlikte hizmet sundukları havalimanı sayısı 11’e ulaşan BTA, yurtdışında Gürcistan, Makedonya ve Tunus’un yanı sıra Medine Havalimanında da faaliyette bulunuyor.