DENİZ TİCARET ODALARI MİTSO’NUN KONUĞU OLDU

28.02.2018 11:49

*İMEAK Deniz Ticaret Odası, bölge toplantısını MİTSO’da yaptı.

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası (İMEAK); Milas Ticaret ve Sanayi Odasının konuğu oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Halim Mete ile İMEAK Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve TOBB Meclis Üyesi Erol Yücel, İzmir Deniz Ticaret Odası Başkanı Yusuf Öztürk‘ün de katıldığı toplantıya  İMEAK’ın Bodrum ve Marmaris şubeleriyle Bodrum, Güllük ve Güvercinlik yöresinden yatçılar ve denizciler de geldiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, İstanbul’dan Marmara bölgesine, Karadeniz’den Ege’ye ve Akdeniz’e kadar uzanan bölgeye hizmet veren İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın bölge toplantısına MİTSO olarak ev sahipliği yapmaktan onur duyduğunu söyledi.

TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete de MİTSO’nun gösterdiği ev sahipliğine teşekkür ederek MİTSO’nun çalışmalarını ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i girişimlerinden övgüyle söz etti.

Daha sonra İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, toplantıya katılan yatçıların ve denizcilerin dile getirdiği sorunları dinledi, yönelttikleri soruları yanıtladı.

Toplantının bitiminde MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete ile İMEAK Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan‘a günün anısına, üzerinde Hekatomnos lahitinin bir yüzünün fotoğrafı olan birer porselen tabak ile coğrafi işaretli Milas zeytinyağı armağan etti.

TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve diğer konuklar, daha sonra Uzunyuva arkeolojik sit alanını gezerek Milas’tan ayrıldılar.