DENİZBANK MİTSO ÜYELERİNE “ÇEK GÖNDER” DEDİ

02.02.2018 15:52

*Denizbank’ın Milas Şubesi Müdürü İsmet Aloğlu ile Milas Bodrum Havalimanı Müdiresi Deniz Dönel, MİTSO’yu ziyaret ederek bankalarının başlattığı “çek gönder” kampanyasını anlattılar.

*Denizbank müdürleri, çeklerinin fotoğraflarını telefonla bankalarına gönderenlerin çekin vadesini beklemeden  birkaç dakika içinde çeklerini nakite çevirebildiklerini anlattılar.

*Denizbank’ın Milas ve Milas Bodrum Havalimanı şube müdürleri, bankalarının emeklilere özel programlar uyguladıklarını da belirterek emeklilerin maaşlarının ücretsiz olarak alınabildiğini ve emekli banka müşterilerine yüzde 25 kasa indirimi uygulandığını belirttiler.

Denizbank’ın Milas Şubesi ve Milas Bodrum Havalimanı Şubesi, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek bankalarının uyguladığı krediler ve diğer faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulunarak MİTSO üyelerine de öncelikli hizmet vermek istediklerini belirtiler. Denizbank’ın her iki şube müdürü, bankalarının özellikle emekliler için çok uygun ve çok özel uygulamaları olduğunu anlatarak Denizbank’ın emeklilere 550 TL’ye varan promosyonları olduğunu ifade ettiler.

Denizbank’ın Milas Şubesi Müdürü İsmet Aloğlu ile şubenin portföy yöneticisi Ahmet Kabaçam ile Milas Bodrum Şubesi Müdiresi Deniz Dönel ve portföy yöneticisi Yasin Oruk, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer‘i ziyaret ederek bankaların MİTSO üyelerine sunabileceği bankacılık hizmetlerini anlattılar.

Bankalarının en önemli hizmetlerinden birisinin kısa bir süre önce başlatılan “çek gönder” kampanyası olduğunu belirten Denizbank’ın şube müdürleri çekin vadesini beklemeden Denizbank’tan nakite çevirebilme olanağı olduğunu belirterek “Çek kullanan müşterilerimiz, çekin vadesini beklemeden çeklerini nakite çevirebiliyorlar. Bunun için çeklerinin fotoğrafını cep telefonlarıyla çekip banka şubemize gönderdiklerinde, kendileri şubemize gelene kadar gereken işlemler yapılıyor ve geldiklerinde de birkaç dakika içinde çeklerini nakite çevirebiliyorlar” dediler.

DENİZBANK’IN EMEKLİLERE YÖNELİK DE ÇOK ÖZEL HİZMETLERİ VAR

Denizbank’ın Milas Bodrum Havalimanı Şubesi Müdiresi Deniz Dönel, bankanın özellikle emeklilere yönelik çok özel kampanyaları olduğunu belirterek “Bankamız, emeklilerimizin her anda ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı hedefleyen bir bankadır. Bankamız, emekli maaşını 3 yıl süresince bankamızdan alma sözü verirse, aylık maaş tutarına göre 450 TL’ye varan nakit promosyon ödüyoruz. Maaşını Emekli Sandığı’ndan alan ve 1 tane otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilerimize mevcut promosyona ek olarak 100 TL daha veriyoruz ve böylece bankamızdan alacakları promosyon miktarı 550 TL’ye çıkıyor. Diğer emeklileri bankamıza yönlendiren ve maaşlarını bankamızdan almalarını sağlayan her emeklimize de bankamıza yönlendirdikleri her emekli için ek 100 TL ödül veriyoruz” dedi. Denizbank Milas Bodrum Havalimanı Şubesi Müdiresi Deniz Dönel, Denizbank’ın emeklilere 1 otomatik fatura ödeme talimatı veren ve promosyon alan emeklilerden kart ücreti muafiyeti tanıdıklarını ifade ederek “Emeklilerimize özel olarak Denizbank’ın  tanımış olduğu bu özel fırsatlardan yararlanmak üzere tüm emekli üyelerimizi bankamıza davet ediyoruz” diye konuştu.

Denizbank Milas Şubesi Müdürü İsmet Aloğlu da bankalarının emeklilere yönelik hizmetleri hakkında Deniz Dönel’in anlattıklarına ek olarak şunları söyledi:

“Denizbank şubelerinde emeklilerimize öncelikli sıra veriyoruz. Ayrıca hesap işletim ücretlerinden muafiyet uyguluyoruz. İnternetten ücretsiz havale ve EFT yapmalarını sağlıyoruz. Kiralık kasa kullanımında emeklilere özel yüzde 25 indirim yapıyoruz. Kredilendirmede de emeklilerimize öncelik tanıyoruz. İhtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde indirimli faiz oranları ve avantajlar sağlıyoruz. Emeklilerimizin elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturası kampanyalarımızla yıllık 240 TL’ye kadar indirim kazanma fırsatı oluyor.  Anlaşmalı işyerlerinden de emeklilerimize yüzde 25’e varan indirimler uygulanıyor. Ayrıca emeklilerimizin fatura, kira, aidat gibi düzenli ödemelerini ücretsiz yapıyoruz”.

Denizbank’ın Milas müdürlerini konuk eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Denizbank’ın her iki şube müdürüne ziyaretleri ve bilgilendirici açıklamalı nedeniyle teşekkür etti. Reşit Özer “Özellikle emeklilerimize yönelik çok ilginç hizmet önerilerinde bulundunuz. Biz de önerilerinizi üyelerimize ileterek bankanızın sağladığı bu fırsatları duyuracağız. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.