DENİZBANK’TAN MİTSO’YA YENİ YIL ZİYARETİ

29.12.2017 16:22

Denizbank’ın Milas Şubesi Müdürü İsmet Aloğlu ve bankanın KOBİ Ticari Krediler Yetkilisi Barış Üstündağ, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini ziyaret ederek yeni yıl kutlamasında bulundular. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı, Ömer Eliş ve Soner Çamlıbelen ili Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu’na bankası adına mutlu yıllar dileğini ileten Denizbank Milas Şubesi Müdürü İsmet Aloğlu, yeni yılda Milas ekonomisinde özellikle zeytinyağında önemli gelişmeler olacağını ifade etti. Kendisinin aynı zamanda TARİŞ’in Milas Zeytinyağı Kooperatifi’nde de üye olduğunu ifade eden İsmet Aloğlu “Milas zeytinyağına coğrafi işaret alınması, değerine değer kattı. Bu yıl ürün hem bol, hem kaliteli. Milas ekonomisine bunun girdisi çok olacak” diye konuştu.

Denizbank Milas Şubesi Müdürü İsmet Aloğlu, bankalarının çalışmaları hakkında da MİTSO yöneticilerine bilgi vererek oda üyesi KOBİ’lere yeni yılda çok uygun koşullarda destek olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de, Denizbank yöneticilerine teşekkür ederek oda üyelerine yeni yılda öncelikli hizmet verilmesini talep etti. Reşit Özer, “Denizbank’ın Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile Yapı ve Dekorasyon Fuarlarında stant açmasını bekliyoruz” dedi.