EMEL BAYDAR; “SİGORTACILIK ÇAĞDAŞ VE GÜNÜMÜZDE OLMAZSA OLMAZ BİR İŞKOLU”

19.02.2018 14:59

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Odanın 9 No’lu Meslek Komitesi Başkanı Hakkı Ayakdaş ile birlikte sigortacılık işkolundaki işlerlerini ziyaret ettiler. İlk olarak Milas’taki en deneyimli sigorta aracılık kuruluşlarından Mylasa Sigorta ve Dinç Sigorta‘yı ziyaret eden Reşit Özer ve Hakkı Ayakdaş, sektörün içinde bulunduğu ortam ve koşullar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, sigortacılık mesleğinin tüm dünyada çağdaş meslekler arasında en önde gelen işkollarından birisi olduğunu belirterek “Sigortacılık,  günümüzde olmazsa olmaz işkollarından birisi haline geldi” dedi. Mesleğin, bu alanda eğitimli ve yeterli mesleki donanıma sahip kişiler tarafından yapılmasın önemini vurgulayan Reşit Özer “Günümüzde artık, sigorta konusu olmayan herhangi bir iş veya faaliyet düşünmek neredeyse imkansız hale geldi” diye konuştu.

Mylasa Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şirketi Müdürü Emel Baydar ile Dinç Sigorta Ara Hizmetleri Yöneticisi Oğuz Kaan Dinç, MİTSO Başkanı Reşit Özer ile 9 No’lu Meslek Komitesi Başkanı Hakkı Ayakdaş‘ın işyerlerini ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Mylasa Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şirketi Müdürü Emel Baydar, “Günümüzde artık sigortasız hiçbir alan neredeyse kalmadı. Bu bakımdan mesleğimiz, günümüzde en çok rağbet gören mesleklerden birisi haline geldi. Fakat bu konuda hiç kuşkusuz eğitim ve deneyim büyük önem taşıyor” dedi.

Konuşmasında MİTSO’nun faaliyetlerini de yakından izlediklerini ifade eden Emel Baydar,  “MİTSO, gerçekten örnek çalışmalar ortaya koyuyor. Oda üyelerine ve Milas’a çok değerli katkılarda bulunuyor. Size çalışmalarınızda başarılar dileriz” diye konuştu.