EMRAH MOBİLYA “YÜZDE 10 İNDİRİMDE BİZ DE VARIZ” DEDİ

06.11.2018 15:32

Hükümet tarafından başlatılan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından da desteklenen “Enflasyonla topyekun mücadele – Biz de varız – En az yüzde 10 indirim” kampanyası kapsamında Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine yaptığı mal ve hizmetlerde yüzde 10 indirim çağrısına Emrah Mobilya‘dan destek geldi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aykal, Milas’ın Gümüşlük caddesindeki Emrah Mobilya mağazasını ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında enflasyonla mücadele kampanyasını anlatan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, mağaza sahibi Sabri Günüç‘ü kampanyaya destek vermeye davet etti. Enflasyonun kendileri için de bir tehdit olduğunu belirten Sabri Günüç, en az yüzde 10 indirim kampanyasına Emrah Mobilya olarak kendilerinin de katılacaklarını belirterek kampanyaya destek verdi.

Daha sonra MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aykal ve mağaza sahibi Sabri Günüç, mağazanın vitrin camlarına TOBB ve MİTSO tarafından hazırlanmış olan “Enflasyonla topyekun mücadelede biz de varız. En az yüzde 10 indirim” yazılı afişleri astılar ve mağaza çalışanlarıyla birlikte kampanyanın anısına fotoğraf çektirdiler.