GİRİŞİMCİ ADAYLARI MİTSO’DAN KATILIM BELGELERİNİ ALDILAR

01.06.2018 09:05

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın KOSGEB ile işbirliği yaparak düzenlemiş olduğu uygulamalı girişimcilik eğitimine katılarak kursu başarıyla tamamlayan 30 girişimci adayı, başarı belgelerini aldılar. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, genç girişimci adaylarına bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

MİTSO’nun KOSGEB işbirliğinde, 20 / 23 Mart tarihleri arasında düzenlediği ve 35 saat süren uygulamalı girişimcilik eğitimin başarıyla bitiren girişimci adaylarına belgeleri verildi. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çamlıbelen tarafından belgeleri girişimci adaylarına verilirken Reşit Özer, girişimci adaylarına iş yaşamında başarılar diledi. Girişimci adaylarından özgün, farklı, örnek işyerleri açmalarını isteyen Reşit Özer, “Sizlerin yeni işyerlerinizde başarılı olmanızı diliyorum. İşyerlerinizi açıp Odamıza üye olmanızı bekliyorum. Biz MİTSO olarak bundan sonra da uygulamalı girişimcilik eğitimlerini sürdüreceğiz. Sizler, kuracağınız işlerle pek çok kişiye örnek olacaksınız. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

Mart ayında MİTSO’ya başvuran 63 aday arasında yapılan sınavla belirlenen 30 girişimci adayı, 20 / 23 Mart tarihlerinde Psikolog, Eğitmen Besim Ogelman’dan  girişimcilik ve özellikleri, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık, iş palanı kavramı ve öğeleri, iş palanın yazılmasında dikkat edilmesi gerekenler gibi konularda toplam 35 saat uygulamalı eğitim almışlardı.