GÜNEY EGE 2. YAPI, DEKORASYON VE PEYZAJ FUARI AÇILIYOR.

27.03.2018 13:44

*Milas Güney Ege 2. Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’nda bu 50 firma 210 markalı ürün tanıtımı yapacak.

*Fuar alanı bu yıl 5 bin 500 metrekare kapalı alan ve 2 bin 300 metrekare çadır olmak üzere 7 bin 800 metrekareden oluşacak.

Milas Güney Ege 2. Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı, 28 Mart Çarşamba günü, saat 11.00’de açılıyor. Bu yıl yine TARİŞ Pamuk Birliği’nin Balçık mevkiindeki çırçır depolarında düzenlenecek olan fuar, 5 bin 500 metrekare kapalı alan ve 2 bin 300 metrekare çadır alanı olmak üzere toplam 7 bin 800 metrekare alana kurulacak. Fuarda 50 firma stant açarak toplam 210 markalı ürünün tanıtımını yapacak. Fuar, 1 Nisan Pazar gününe dek açık kalacak.

Geçen yıl ilk kez düzenlenen Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarında 40 firma stant açmış ve fuarı 21 bin 300 kişi ziyaret etmişti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, açılışı yapılacak Milas Güney Ege 2. Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’nın Milas’ın sosyal yaşamına ve ekonomisine canlılık getireceğini belirterek şöyle konuştu:

“Bir ay içinde Milas’ta ikinci fuarı açıyoruz. 8 – 11 Mart tarihleri arasında 9. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı açmıştık. Şimdi de 2. Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’nı açıyoruz. Fuarlar, her şeyden önce düzenlendikleri illerin, ilçelerin sosyal yaşantısına canlılık getirir. Ekonomisini canlandırır. Ziyaret edenlerin fuarda sergilenmekte olan ürünlerle ufkunu açar, bilgisini arttır. Milas halkı bu fuarlar sayesinde oldukça renkli, hareketli günler yaşıyor. Amacımız bundan sonra Milas’ta başka konulu fuarlar daha açmak. Fakat bunun için öncelikle Milas’a modern bir fuar alanı kazandırmak zorundayız. MİTSO olarak bu yönde çalışmalarımız var. Milas’ta Kaymakamlık, Belediye ve diğer kardeş odaların da işbirliği ile Milas’a mutlaka yeni bir fuar alanı kazandıracağız. Zaten Tarım Fuarı’nda Sayın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız da bize destek sözü verdiler. Biz de üzerimize düşeni yapacağız” dedi.