İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNDEN MİTSO’YA TEŞEKKÜRLER

31.05.2018 16:11

Milas İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Bakanlığın özel olarak hazırlatmış olduğu ve içinde Bakanlığın logosu olan bir porselen tabak armağan etti.

Milas İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eşref Arslan, Müdürlük çalışanlarından Tekniker Yücel Atça, Su Ürünleri Mühendisi Emine Koç ve kurum çalışanlarından Yüksel Aydan MİTSO’yu ziyaret ettiler. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit  Özer‘i, bir süre önce yapılan Oda seçimleri nedeniyle kutlayan ve başarılar dileyen İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eşref Arslan ve çalışanları, başta Zeytin Hasat Şenliği olmak üzere Milas’ta bundan sonra yapılacak tüm etkinliklerde işbirliğini sürdüreceklerini ifade ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eşref Arslan ve beraberindekilere ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek  “Biz başta zeytinyağı, zeytin, bal, balık ve halımız olmak üzere Milas ürünlerini her ortamda tanıtmak için çaba gösteriyoruz. Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecek. Özellikle Milas’ta tarımsal üretimin geliştirilmesi ve ürünlerin değerlendirilerek ekonomiye kazandırılması için her zaman işbirliğine varız” diye konuştu ve Odaya armağan edilen tabak nedeniyle Eşref Arslan’a teşekkür etti.