İZMİR OLİV TECH FUARI İÇİN MİTSO 3 OTOBÜS KALDIRIYOR

24.04.2017 08:32

Türkiye’nin en önemli gıda fuarlarından olan ve 26 – 29 Nisan tarihlerinde İzmir’de, yeni fuar alanında düzenlenecek olan İzmir Oliv Tech Zeytin, Zeytinyaı ve Teknoloileri Fuarı’na Milas Ticaret ve Sanayi Odası da katılıyor. Fuarda Milas’ın coğrafi işaretli zeytinyağı başta olmak üzere çeşitli ürünlerini tanıtacak olan MİTSO, üyelerinin ve Milaslı zeytin ve zeytinyağı üreticilerinin katılabilmesi için Milas ve Bodrum’dan üç otobüs kaldıracak.

MİTSO, 26 – 29 Nisan tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek Oliv Tech Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı’nda Milas’ın coğrafi işaretli zeytinyağını ve başta zeytin olmak üzere çeşitli ürünlerini tanıtacak. Milaslı zeytin ve zeytinyağı üreticilerinin fuarı görebilmeleri, fuarda sergilenen yeni zeytin ve zeytinyağı teknolojisini tanıyabilmeleri için MİTSO üyeleriyle zeytin ve zeytinyağı üreticilerini de İzmir’e götürecek. Fuarın organizatör firması ile anlaşan MİTSO İzmir’e üç otobüs kaldıracak. Otobüslerden birisi, fuarın açılış günü olan 26 Nisan’da, saat 08.30’da MİTSO’dan hareket edecek. MİTSO, Bodrum TURSAB ile işbirliği yaparak Bodrum’daki Milaslıların ve TURSAB üyelerinin de fuara katılımı için bir otobüs de Bodrum’dan kaldıracak. Bodrum’dan kalkacak otobüs, Bodrum Ticaret Odası önünden saat 07.30’da yola çıkacak. Otobüsler, İzmir’den 17.00’de dönüş yapacaklar.

MİTSO, Oliv Tech Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarı için üçüncü otobüsü 29 Nisan Cumartesi günü MİTSO’dan kaldıracak. Otobüs, 08.30’da yine MİTSO’dan hareket edecek ve saat 17.00’de Milas’a dönecek.

MİTSO STANT AÇIYOR

MİTSO, Oliv Tech Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarı’nda özellikle Milas’ın coğrafi işaretli zeytinyağını tanıtmak amacıyla bir stant açacak. 100 metrekare genişliğindeki stantta MİTSO üyesi 8 firma, zeytinyağlarını ve diğer Milas ürünlerini sergileyecek. MİTSO standını ziyaret eden konuklara Milas’ın yok olmaya yüz tutmuş geleneksel lezzetlerinden tarçın ve somata ile Milas tepsi böreği, çaykaması ve namaz helvası da ikram edilecek.

AÇILIŞTA MİTSO’DAN KOKTEYL

MİTSO, İzmir Oliv Tech Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarı’nın açılış günü olan 26 Nisan’da, MİTSO standında, saat 14.00 – 16.00 arasında bir kokteyl düzenleyecek.

REŞİT ÖZER : MİLASLILARI DAVET EDİYORUZ

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milaslı zeytin ve zeytinyağı üreticilerini İzmir Oliv Tech fuarına davet etti. Özer, aynı zamanda İzmir’de de yaşamakta olan Milaslıları fuardaki Milas standına beklediklerini ifade etti. Reşit Özer “İzmir’de düzenlenmekte olan Oliv Tech Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı, Türkiye’nin en önemli fuarlarından birisi. Biz de kısa bir süre önce zeytinyağımıza coğrafi işaret almış olduğumuz için bu fuar bizim için de önemli bir fırsat. Fuarda sergilenecek yeni teknolojileri tanımaları için zeytin ve zeytinyağı üreticisi üyelerimizi, Milaslıları fuara davet ediyoruz. İzmir’de yaşamakta olan Milaslıları da fuarımıza bekliyoruz.” dedi.