KAYMAKAMLIK – BELEDİYE – MİTSO İŞBİRLİĞİ İLE AHMET ŞERİF İZGÖREN KONFERANSI 9 ARALIK’TA MİLAS’TA

KAYMAKAMLIK – BELEDİYE – MİTSO İŞBİRLİĞİ İLE  AHMET ŞERİF İZGÖREN KONFERANSI 9 ARALIK’TA MİLAS’TA
08.12.2017 15:36

Milas Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliği ile düzenlenen Ahmet Şerif İzgören’in “Süpermen Türk Olsaydı” başlıklı konferans 9 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 12.30 – 13.45 arasında Belediye düğün salonunda yapılacak.

“Süpermen Türk Olsaydı” başlıklı konferans için Milas’a gelecek olan Ahmet Şerif İzgören 1965 yılında İzmir’de doğdu. 1983 yılında Kuleli Askeri Lisesi’ni, 1987 yılında Hacettepe İngiliz Dilbilimi Bölümü’nü bitirdi. Üsteğmen rütbesindeyken ordudan istifa eden Ahmet Şerif İzgören uzun süre özel sektörde çalıştı. Çalıştığı kurumlarda değişim yaratması ve sistem kurmasıyla tanınan İzgören, Türkiye’de zaman yönetimi, finans, liderlik, beden dili, işletme yönetimi ve yönetim modelleri, satış ve pazarlama,iletişim, şirket fonksiyonları, karar alma teknikleri, stres yönetimi, motivasyon, yaratıcı liderlik gibi konularda seminerlere katıldı. Bu konularda yurtiçinde ve yurtdışında eğitimler verdi. Liderlik, takım çalışması, yönetim ve iletişim alanında yurtdışı da dahil olmak üzere birçok üniversite ve platformda 500’ü aşkın seminer verdi. İzgören’in sekiz tanesi iş ve yönetim ile kişisel gelişim konularında olmak üzere on iki kitabı yayınlandı..