MHP ADAYI DR. FERAT YÜKSEL MİTSO’YU ZİYARET ETTİ

13.05.2015 08:48

MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel ve MHP İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çayırlı ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve MHP’li Milas Belediye Meclisi Üyeleriyle birlikte, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler. MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, kendisinin Milas’ın Kuzyaka köyünden olduğunu belirterek partisinin ve kendisinin seçimlere yönelik beklentilerini dile getirdi. Partisinin programından ve yapacaklarından söz eden MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel Milas’ın en iyi hizmeti hak eden bir ilçe olduğunu söyledi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel ve MHP İlçe yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.IMG_6599