MİLAS, ARDI ARDINA İKİ FUAR HEYECANI YAŞAYACAK!

24.10.2016 11:21

MART AYINDA DÖRT GÜN ARAYLA HEM TARIM FURI, HEM DE YAPI FUARI AÇILACAK

*Milas’ta 02 / 05 Mart 2017’de yapılacak 8’inci Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ndan 4 gün sonra bu kez 9 / 12 Mart 2017 tarihlerinde Deco Boss Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’nın heyecanı yaşanacak.

*Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı için stant rezervasyonları bitmek üzere. Yapı fuarı için stant rezervasyonlarına başlandı

*KOSGEB, fuarlara katılacak firmalara yüzde 25 stant desteği veriyor.

Milas, 2017 yılının Mart ayında dört gün arayla iki fuar heyecanını birlikte yaşayacak. 7 yıldır gösterdiği istikrarlı gelişimle Türkiye’nin sayılı fuarları arasına giren Milas Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı‘nın bu yıl 8’incisi düzenlenecek. 02 / 05 Mart 2017 tarihlerinde yapılacak Milas 8. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın hemen ardından bu kez 09 / 12 Mart 2017 tarihleri arasında Milas Deco Boss Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı açılacak. Her iki fuar da Balçık mevkiindeki TARİŞ’in pamuk depolarında kurulacak. İki fuarın da organizasyonu, Milas’taki kurum ve kuruluşların desteğiyle, Türkiye’nin deneyimli fuarcılık kuruluşlarından Expolink Fuarcılık tarafından yapılacak.

Milas, 2017’nin Mart ayında iki fuar heyecanını birlikte yaşamaya hazırlanıyor. 7 yıldır, kendi alanında gösterdiği istikrarlı gelişimle Türkiye’nin sayılı fuarları arasına giren Milas Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın 8’incisi, 02 /05 Mart 2017 tarihlerinde, Balçık mevkiindeki TARİŞ’in pamuk depolarında yapılacak. Bu yıl 160 dolayında firmanın stant açacağı Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda stant rezervasyonları dolmak üzere. Stantların yüzde 80’e yakının rezervasyonu tamamlanırken diğer stantların rezervasyonlarının Kasım ayı sonuna kadar kapanacağı bildirildi.

Milas Uluslararası Gıda, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın hemen ardından bu kez ilçemizde ikinci bir fuar heyecanı daha yaşanacak. Yıllardır Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarlarının organizasyonunu yapmakta olan Expolink Fuarcılık, bu kez Tarım fuarından dört gün sonra aynı yerde Milas Deco Boss Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı‘nı açacak. Bina yapımıyla ilgili olarak inşaat alanının haritasının yapılmasından binanın yapımına, içinin dekorasyonundan bahçe peyzajına dek binada kullanılacak pek çok yapı ve dekorasyon ürününün sergileneceği Milas Deco Boss Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’nda yaklaşık 200 stant bulunacak. Yapı fuarı için stant rezervasyonlarına başlanırken fuarın Milas ve çevresinin yanı sıra Bodrum’dan Kuşadası’na kadar geniş bir çevreye hitap edeceği belirtildi.

Milas’ta Mart ayında dört gün arayla ardı ardına yapılacak fuarlar için Expolin Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e fuarlarla ilgili gelişmeleri anlattı. Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın 7 yıldır gösterdiği istikrarlı gelişimle kendi alanında, Türkiye’nin sayılı fuarları arasına girdiğini anlatan Expolink Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan “8’inci Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda bu yıl 160 dolayında stant olacak. Türkiye genelinde çok tutan bu fuar için stantları adeta yok satıyoruz. Stantların yüzde 80’inin satışları aylar öncesinden yapıldı. Kasım ayının sonuna kadar da kalan stantlar satılır” dedi. Bu yıl ilk kez açılacak Milas Deco Boss Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı için de açıklamalarda bulunan Zeki Erdoğan, “Bu fuarda yapı ile ilgili her şey bulunacak. Fuar, Milas ve çevresi ile Bodrum’dan Kuşadası’na kadar geniş bir çevreye hitap edecek. Fuarda 200 dolayında stant yer alacak. Stantların satışına başladık. Karşılaştığımız ilgiden memnunuz” diye konuştu.

Expolink Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan, KOSGEB’in fuarlara katılacak firmalara yüzde 25 stant desteği verdiğini belirtti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de artık uluslararası bir nitelik kazanan Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın bundan sonra da istikrarlı gelişimini sürdüreceğini belirterek “Tarım fuarları, Milas’ın Kaymakamlıktan Belediyeye, MİTSO’nun da aralarında bulunduğu meslek odalarımızdan muhtarlarımıza kadar Milaslıların sahip çıkmasıyla ve desteğiyle örnek fuarlar arasına girdi. Şimdi aynı başarıyı Yapı fuarında da göstereceğimize inanıyorum. Milas dışından gelen firmaların ve Milaslıların bu fuarlara gösterdikleri ilgi, Milas’ın modern bir fuar alanına olan ihtiyacını açıkça ortaya koyuyor. Kısa sürede el ele vererek Milas’a modern bir fuar alanı kazandırabilirsek Gıda fuarının ardından Yapı fuarının geldiği gibi Milas’ta daha pek çok fuar açılabilir. Bu fuarlar da ilçemizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunur” diye konuştu.
img_9315-k