MİLAS MOBESE, 25 KAMERA İLE GELECEK AY DEVREYE GİRECEK

28.08.2014 14:31

MİTSO yönetimi, yeni Emniyet Müdürü Erhan Şimşek’i ziyaret ederek başarılar diledi.

*MİTSO’nun ziyareti sırasında yeni Emniyet Müdürü Erhan Şimşek, kendisinin bir futbolsever olduğunu belirterek Milaslı futbolseverleri heyecanlandıracak mesajlar da verdi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, kısa bir süre önce İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Erhan Şimşek’i makamında ziyaret ederek kutladı ve başarılar diledi. Ziyaret sırasında Milas’ın yeni Emniyet Müdürü Şimşek, ilçenin güvenliği bakımından büyük önem taşıyan MOBESE sisteminin 25 kamera ile gelecek ay deneme amaçlı olarak devreye gireceğini müjdeledi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yiğit ve Halil İbrahim Gülen, Milas’a yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Erhan Şimşek’i ziyaret ederek kutladılar. MİTSO yöneticileri, Erhan Şimşek’e yeni görevinde başarılar dilediler. MİTSO yöneticileri bugüne dek her zaman MİTSO ile İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında çok iyi düzeyde ilişki olduğunu belirterek bu güzel ilişkilerin bundan sonra daha artarak gelişmesini arzu ettiklerini belirttiler. Söyleşi sırasında Milas’ın trafik güvenliğiyle ilgili olarak Milas – Bodrum – Muğla kavşağının özellikle yaz aylarında ve bayram sürecinde ihtiyaca yetersiz kaldığı ve bu konuda kısa sürede çözüm üretilmesi konusu öne çıktı. Milas’ın genel asayiş bakımından güvenliğiyle ilgili olarak ilçede MOBESE sisteminin bulunmayışı konusu ağırlık kazandı. Milas’ın yeni İlçe Emniyet Müdürü Erhan Şimşek, Milaslıların da katkılarıyla kurulmakta olan MOBESE sisteminin ilk aşamada 25 kamera ile gelecek ay deneme amaçlı olarak devreye gireceğini ve kısa sürede eklemelerle birlikte kamera sayısının 60’a yükseleceğini müjdeledi.

MİTSO yöneticilerinin ziyareti sırasında kendisinin Kayserili olduğunu ve özellikle futbol ile yakından ilgilendiğini anlatan yeni Emniyet Müdürü Erhan Şimşek; 65 ilden 1263 takımın katıldığı turnuvada Türkiye üçüncüsü olmayı başaran Y.Milasspor U – 16 takımı için düzenlenen törene Milaslıların ilgi göstermediğini gördüğünü ve bundan üzüntü duyduğunu belirterek “Bu kadar büyük bir başarı Kayseri’de olsa, bir başka Anadolu şehrinde olsa yer yerinden oynar. Burada futbola ilgi zayıflamış. Bu ilgiyi yeniden canlandırmak isterseniz, ağırlamayı üstlenirseniz size Roberto Carlos’u bile getirebiliriz” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Muğla’da Büyükşehir Belediye Başkanlığının Muğla ili için bir stratejik plan oluşturma girişimlerini sürdürdüğünü, bu amaçla yakında Milas’ta da Milas’ın sorunlarıyla ilgili bir toplantı yapılacağını belirterek Üçyol kavşağındaki sorunu bu toplantılarda dile getireceklerini ve çözüm üretmek için girişimlerde bulunacaklarını söyledi. Milas’ın çevredeki MOBESE sistemi olmayan tek ilçe olduğuna da dikkat çeken Reşit Özer “Neyse ki, odamızın ve Milaslıların da katkılarıyla kısa sürede Milas’ta da MOBESE sistemi devreye girecek. Çevremizin en huzurlu şehri olan ilçemiz daha da güvenli bir hale gelecek” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer daha sonra yeni Emniyet Müdürü Erhan Şimşek’e içinde Milas zeytinyağı, balı, sabunu ve zeytin kolonyası armağan ederek yeni görevinde başarılar diledi.