MİLAS YÖRÜK OBALARI KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN MİTSO’YA BOĞA GÜREŞİ DAVETİ

20.04.2018 17:33

Milas Yörük Obaları Kültür Derneği, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı 6 Mayıs’ta Milas’ta yapacakları boğa güreşine davet etti. Dernek Başkanı Erkan Turgut ve Başkan Yardımcısı Ahmet Karabıyık; MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret eder ilk kez düzenleyecekleri boğa güreşine davet ettiler. Yörük, Türkmen geleneğini yaşatmak için dernek olarak çeşitli faaliyetler düzenlediklerini anlatan Dernek Başkanı Erkan Turgut “MİTSO, belediye kadar etkili; Milas OSB’yi bitirme aşamasına getirdi. Şimdi de Milas’a okul yaptıracak… Böyle etkili, çalışan bir Odamızın her zaman yanımızda olması bize güç verir. Sizi, ilk kez bu yıl yapacağımız boğa güreşimize davet ediyoruz” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Dernek Başkanı Erkan Turgut ve Başkan Yardımcsı Ahmet Karabıyık’a teşekkür ederek “MİTSO yönetimi olarak her zaman Yörük, Türkmen geleneğinin yaşatılmasına destek vereceğiz” diye konuştu.