MİLASLILAR VE MİLAS’I SEVENLER KUŞADASI’NDAKİ ŞÖLENDE BULUŞACAK

19.03.2018 14:59

*İzmir’de 1979 yılında kurulan Milaslılar ve Milas’ı Sevenler Derneği, Milaslıları ve Milas’ı sevenleri 31 Mart’ta Kuşadası’ndaki Korumar Otel’de düzenlenecek şölende buluşturacak.

*31 Mart Cumartesi akşamı düzenlenecek gala yemeğinden elde gelirle ihtiyaç sahibi Milaslı üniversite öğrencilerine burs verilecek

Milaslılar ve Milas’ı Sevenler Derneği, Milaslıları 31 Mart Cumartesi günü Kuşadası Korumar Otel’de buluşturacak. 1972 yılında İzmir’de kurulan Milaslılar ve Milas’ı Sevenler Derneği’nin geleneksel olarak her yıl düzenlemekte olduğu Milaslılar ve Milas’ı sevenler buluşmasında, bu yıl çeşitli sürprizlerle renkli bir şölen verilecek. Şölenden elde edilecek gelir, önceliği kız öğrencilerde olmak üzere ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verilecek.

Milaslılar ve Milas’ı Sevenler Derneği’nin Kuşadası’nda düzenleyeceği şölene davet etmek üzere Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın ziyaret eden dernek başkanı Baki Öner, her yıl Milas’ı ve Milas’ı sevenleri buluşturmayı gelenek haline getirdiklerini belirterek “1972 yılında kurulan derneğimiz Milaslıları ve Milas’ı sevenleri buluşturuyor. Bu yılki buluşmamız, 31 Mart Cumartesi günü, Kuşadası’nda, Korumar Otel’de olacak. Konuklarımız Cumartesi günü öğleyin otele giriş yapabilecekler. Milaslılar buluşmasında; öğle yemeği, akşamki gala yemeği, konaklama ve Pazar günü sabah kahvaltısı için her şey, dahil 195 TL olarak belirlendi. Her yıl yaptığımız bu etkinliklerden elde ettiğimiz geliri, önceliği kız öğrenciler olmak üzere Milaslı ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs olarak veriyoruz. Bu, şölenlerimizin güzel yanı. Bir güzel yanı da hiç kuşkusuz, yıllardır birbirini görmeyen Milaslıları buluşturmak, bir araya getirmek, hemşerilerimiz arasındaki hemşerilik bağlarını güçlendirmek. Bu yılki buluşmamızda başta Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Reşit Özer Olmak üzere MİTSO üyelerini de davet ediyoruz” diye konuştu.

Milaslılar ve Milas’ı Sevenler Derneği Başkanı Baki Öner, MİTSO’nun Milas’ın tanıtımı için gösterdiği çabaya da teşekkür ederek “Özellikle Atlasjet ve Pegasus uçaklarının dergilerinde ve yaygın basından bazı gazetelerin özel sayılarında Milas’ın tanıtım yazılarının yayınlanması, PTT’ye Hekatomnos Lahitinin posta pulu olarak bastırılması, Milas’ın tanıtımı için çok önemli. Bunları başardığınız için sizi kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de, Milaslılar ve Milas’ı Sevenler Derneği’nin davetini memnuniyetle karşıladığını ve kabul ettiğini belirterek “Biz de Odamızın Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizi, hem de Oda üyelerimizi Milaslılar ve Milas’ı sevenlerin buluşmasına katılmak için davet edeceğiz. Gerekli duyuruları yapacağız. Gereken desteği vereceğiz. Milas ve Milaslı olmak, Milaslıların hiç vazgeçemeyeceği ortak değeri. Milaslılar olarak her zaman bir olmalıyız, bir arada durmalıyız. Bu birlikteliği bize her yıl yaşatan Milaslılar ve Milas’ı Sevenler Derneği’ne ve sevgili Dernek Başkanı Baki Öner’e davetleri nedeniyle teşekkür ederim” dedi.