MİLAS’TA ODALARI BİR ARADA TUTAN SIR: MİLAS SEVGİSİ

19.02.2018 15:28

*MİTSO Yönetimi, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek yeniden seçilen Oda Başkanı Celal Devrim’i kutladı.

*MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ta Odalar arasındaki birlikteliğin dışarıdan kıskanıldığını belirterek “Bunun sırrı Milas’a olan sevgimizdir” dedi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası‘nı da ziyaret ederek yeniden Oda başkanlığına seçilen Celal Devrim‘i kutlayarak yeni dönemde de başarılar dilediler. Ziyaret sırasında dışarıdan bakıldığında Milas’ta kıskanılan bir birlik beraberlik olduğunun göründüğünü anlatan Reşit Özer “Bunun sırrı, Milas’a olan sevgimizdir” dedi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit ve Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çamlıbelen; bir süre önce yapılan kongrede yeniden Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına seçilen Celal Devrim‘i kutlayarak başarılar dilediler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas ESO ile MİTSO arasında yıllardır süregelen bir işbirliği olduğunu belirterek “Bu işbirliğinin sürmesinde en büyük kazanç Milas’ın dır. Çünkü, Milas Odaları olarak herkesi kıskandıran bir işbirliğimiz var. Milas dışına çıktığımızda Milas’taki bu kurumlar arası birliktelik hep dile getiriliyor ve soruluyor; Milas’ta bu işi nasıl başardınız, nasıl sürdürüyorsunuz, diye. Karşılıkla saygı ve güvenle, Milas’a olan sevgimizle bu işi başardığımızı söylüyorum. Hepimizin ortak amacı, Milas’a daha çok hizmet edebilmek. Hiç kimsenin özel bir çıkarı yok. Bizi bir araya getiren ve bir arada tutan, Milas’a olan sevgimiz” diye konuştu.

Milas ESO Başkanı Celal Devrim de Milas’ta sağlanan Odalar arası birliğin önemini herkesin takdir ettiğini belirterek “Bundan sonra da bu birlik ve beraberliği sürdüreceğiz. Hepimizin derdi, nasıl olur da Milas’a bir şeyler kazandırabiliriz. Aramızdaki bu birlik ve beraberlik sürdüğü sürece birçok işi başarabiliriz. Odaların birlik ve beraberliğinden her zaman Milas kazanır” diye konuştu.