MİTSO, ABİGEM İŞBİRLİĞİNDE YENİ PROJELER GELİŞTİRECEK

16.07.2018 15:41

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi / ABİGEM’in Denizli İş Merkezi Direktörü Sıdıka Arkan ve ABİGEM Program Yöneticisi Enis Erdal, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.  MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve odanın Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu ile Odanın AR-GE ve Dış İlişkiler Memuru Sabiha Çiftçi ile görüşen ABİGEM uzmanları kurumun yeni dönem proje çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundular ve kendilerine yöneltilen soruları yanıtladılar.

ABİGEM yetkililerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MİTSO üyelerinin yararına olacak çeşitli programlarla bu programlara finans desteği arayışı içinde olduklarını belirterek “MİTSO olarak üyelerimize ve yöremize her bakımdan katkıda bulunacak projeler geliştirmek istiyoruz.  ABİGEM ile geçmiş dönemde güzel sid proje işbirliğimiz oldu ve güzel işler başardık. Bundan sonra da yine birçok başarılı projeye imza atacağımızı ve birçok işler başaracağımızı umuyoruz. ABİGEM ile önemli çalışmalar yaptık ve çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek” diye konuştu.