MİTSO – ABİGEM İŞBİRLİĞİNDE YENİ PROJELER ÜRETİLECEK

28.01.2016 16:44

MİTSO ve ABİGEM Denizli arasında 2016 yılında yapılabilecek çeşitli projelerin ortaklaşa yürütülmesi için ilke anlaşmasına varıldı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile Denizli Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) arasında 2016 yılında yapılabilecek ortak projeler konusunda değerlendirme toplantısı yapıldı. Denizli ABİGEM İş Merkezi Direktörü Sıdıka Arıkan ve Program Yöneticisi Enis Erdal ile MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MİTSO Projeler Sorumlusu Gülay Aytaç MİTSO’da bir araya gelerek 2016 yılı projeler programı konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Bölge kalkınmasına hizmet edecek yeni projeler üzerinde yapılan değerlendirmelerin yanı sıra projelere çeşitli kaynaklardan sağlanabilecek hibe destekleri de araştırıldı. MİTSO’nun ve Denizli ABİGEM’in bölge kalkınmasına hizmet edecek projelerde ortaklık yapması konusunda görüş birliğine varılırken proje oluşturma sürecinde sık sık bilgi alışverişinde bulunulması kararlaştırıldı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Denizli ABİGEM yetkilileri ile yapılan görüşmelerin ardından yaptığı değerlendirmede “Bugüne kadar MİTSO olarak Denizli ABİGEM ile birçok projede işbirliği yaptık. İşbirliğimiz 2016 yılında da devam edecek. Amacımız; bölge kalkınmasına daha çok katkıda bulunacak projeler üretmek ve bu projeleri hayata geçirmek. Denizli ABİGEM ile MİTSO arasında örnek sayılabilecek güzel bir işbirliğimiz var. Bu işbirliğini 2016 yılında da sürdüreceğiz” dedi. IMG_6553