MİTSO, MİMAR A.NAZMİ SÜNNETÇİOĞLU VE ANADOLU ATLAS İNŞAAT YÖNETİCİSİ SERDAR BALTACI’NIN İNŞAAT SEKTÖRÜ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

27.02.2018 15:55
 Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı ve Soner Çamlıbelen ile birlikte Milaslı mimarlardan Ali Nazmi Sünnetçioğlu‘nu ziyaret ettiler. Ziyarette, Anadolu Atlas İnşaat Yöneticisi Serdar Baltacı ile de görüşen MİTSO yönetimi her iki firma yöneticisinden Milas’taki inşaat sektörünün sorunlarını ve beklentilerini dinleyerek not etti. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ta canlı bir inşaat sektörü bulunduğunu belirterek “Milas çevresinde önemli yatırımlar yapılıyor. Bunlardan birisi OSB. OSB’de elektrik altyapı ihalesi de bir ay içinde yapılacak duruma geldi. OSB’nin de faaliyete geçmesiyle Milas’ta inşaat sektörü daha da hareketlenecek” diye konuştu.
            Mimar Ali Nazmi Sünnetçioğlu da MİTSO yöneticilerinin çalışmalarını izlediğini belirterek “Güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Sizlere başarılar dilerim” derken Anadolu Atlas İnşaat Yöneticisi Serdar Baltacıda MİTSO yöneticilerine başarı dileklerini iletti.