MİTSO, BAL – SER ve Hayri Balcı’yı Milas fuarlarına davet etti REŞİT ÖZER ; “MİLAS’I FUARLAR ŞEHRİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

26.02.2018 16:17
Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı ve Soner Çamlıbelen, Milas’ın inşaat malzemeleri sektöründeki önde gelen firmalarından Bal – Ser‘i ziyaret ederek Mart ayında açılacak Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’na davet ettiler.
            Ziyaret sırasında Bal – Ser firmasının kurucusu Hayri Balcı ve oğlu Osman Balcı’ya MİTSO’nun faaliyetlerini de anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ı bir fuarlar şehri yapmak için çaba gösterdiklerini anlatarak “Önce Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile başladık. 8 Mart’ta 9’uncusunu yapacağız. Olur mu, olmaz mı derken geçen yıl ilk kez Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’nı düzenledik. Hem inşaat firmalarından, hem ziyaretçilerden çok büyük bir ilgi gördü, 28 Mart’ta ikincisini düzenliyoruz. Milas’ın potansiyeli yüksek; daha pek çok fuar düzenleyebiliriz” dedi. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ta düzenlenecek fuarlar için tek eksiğin modern bir fuar alanı olduğunu ifade ederek “Bu konuda da çalışmalarımız sürüyor. Bodrum karayolu kenarındaki Süt Birliği’nin önüne modern bir fuar alanı ve kongre merkezi yapmak için girişimlerimiz var. Eğer Milas’a modern bir fuar alanı kazandırabilirsek, daha pek çok konulu fuar düzenleyebiliriz. Bu fuarlar da Milas’ın hem ekonomik hem de sosyal yaşamına hareketlilik getirir, renk katar” dedi.
            Bal – Ser firmasının kurucusu Hayri Balcı da ziyaretlerine gelen MİTSO yöneticilerini teşekkür ederek “Sizlerin çalışmalarınızı takip ediyorum. Çok önemli işler başarıyorsunuz. Sizi kutlarım. Daha pek çok konuda başarılı hizmetler vereceğinize inanıyorum ve size başarılar  diliyorum” diye konuştu.