MİTSO, BANKALARIN İKİNCİ ŞUBE AÇMALARINI İSTİYOR

06.04.2015 00:20

*T. C. Ziraat Bankası Milas Şubesi Müdürü Göktolga Dündar’ı ziyaret eden MİTSO yöneticileri, ilçemizde bankaların ikinci şubelerini açmalarının zamanının geldiğini belirterek Ziraat Bankası’nın da ikinci şubesini açmasından memnuniyet duyacaklarını söylediler.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, bir süre önce T. C. Ziraat Bankası Milas Şubesi Müdürlüğüne atanan Göktolga Dündar’ı ziyaret ederek kutladılar. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ın her geçen gün daha da büyüdüğünü, OSB’nin hizmete girmesiyle birlikte bu büyümenin çok daha hızlı olacağını belirterek “Milas’ta artık bankaların ikinci şubelerini açma zamanı geldi. Bu bölgemizdeki istihdamın artması için de çok önemli. Ziraat Bankası’nın da ikinci şubesini açmasından memnuniyet duyarız” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Halil İbrahim Gülen, Ömer Eliş ve Soner Çamlı Belen ile T. C. Ziraat Bankası Milas Şubesi Müdürlüğüne atanan Göktolga Dündar’ı ziyaret ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, babası ve annesinin yıllarca Milas’ta çalışmış olması nedeniyle Müdür Göktolga Dündar’ın da Milaslı sayılması gerektiğini belirterek “Sizin Milas’a gelmenizden çok memnun kaldık. Milas’taki görevinizde başarılar dileriz” dedi. Milas’ın çok hızlı bir gelişme içinde olduğunu belirten Reşit Özer, bu gelişme ve büyüme kısa bir süre sonra OSB’nin de hizmete girmesiyle çok daha hızlı bir büyüme gösterecek. Herkesin buna hazırlıklı olması gerekiyor. Bu nedenle bankalarımızın da ikinci şubelerine açmalarının zamanının geldiğine inanıyoruz. Bu aynı zamanda istihdamın artması bakımından da çok önemli. Ziraat Bankası’ın ikinci şubesini açmasını bekliyoruz” diye konuştu.

MİTSO Yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnun kaldığını belirten Göktolga Dündar ise Ziraat Bankası’nın bir süredir ikinci şube için yer arayışı içinde olduğunu söyledi. Henüz ikinci şube açmanın bankaları için acil bir ihtiyaç olmadığını belirten Göktolga Dündar “Eğer uygun bir yer bulursak bunu değerlendirebiliriz. Fakat Milas’ta kiralar çok yüksek. Bu yüksek kiraları ödeyerek iş yapmak mümkün değil. Normal bir iş yaparak bu kiralar ödenmez” diye konuştu. Ziraat Bankası Milas Şubesinin Cumhuriyet Caddesi ve Arasta bölgesine ekonomik bir canlılık kattığına da değinen Göktolga Dündar “Eğer Ziraat Bankası buradan giderse çarşı, arasta tümüyle ölür. Bunun farkındayız. Bu nedenle burayı boşaltmak istemiyoruz. Bankacılık faaliyetimizi burada sürdüreceğiz” dedi.