MİTSO, ESKİŞEHİR GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK FUARINA ÇAĞIRIYOR

14.03.2014 16:50

*MİTSO, zeytin ve zeytinyağından sabununa, halısından balığına ve balına kadar Milas’ın ürünlerini tanıtmak ve pazarlama potansiyelini arttırmak amacıyla 3 – 6 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Eskişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katılıyor.

*Milas Fuarını da düzenleyen Expolink Fuarcılık tarafından organize edilen Eskişehir fuarında 40 metrekarelik stant açacak olan MİTSO, zeytin, zeytinyağı, sabun, bal ve balık üreticilerini ürünlerini sergilemek üzere fuara davet ediyor.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Milas’ın ürünlerini bu kez Eskişehir’de tanıtacak. Reşit Özer başkanlığındaki MİTSO yönetimi bugüne kadar yurtiçinde ve yurtdışındaki fuarlarda tanıtmaya çalıştığı Milas ürünlerini 3 – 6 Nisan tarihleri arasında Eskişehirlilerin ilgisine sunacak. Milas fuarını da düzenleyen Expolink Fuarcılık tarafından organize edilen Eskişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda Milas’ın zeytin, zeytinyağı, sabun, bal, balık gibi ürünlerini tanıtmaya hazırlanan MİTSO, üyelerini fuara katılmaya davet ediyor. Eskişehir fuarında 40 metrekarelik bir stant açacak olan MİTSO, fuarda Milas halılarını da Eskişehirlilerin beğenisine sunacak.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ın ürünlerini gerek yurtdışında, gerekse yurtiçinde tanıtmak için çalışmalar yaptıklarını ve fuarlara katıldıklarını anlatarak şöyle konuştu :

“MİTSO Yönetimi olarak gerek yurtdışındaki, gerekse yurtiçindeki fuarları çok önemsiyoruz. Ürünlerimizin tanıtımı için bu tür fuarlar bulunmaz fırsat. Milas fuarını da düzenleyen Expolink Fuarcılık tarafından düzenlenen Eskişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na da katılacağız. Fuarda 40 metrekarelik bir standımız olacak. İsteyen üyelerimiz, ürünlerini Eskişehir’e kadar kendileri götürmek koşuluyla ürünlerini MİTSO standında ücretsiz olarak sergileyebilirler. Biz, MİTSO personeliyle de kendilerine orada yardımcı olacağız. Bu nedenle zeytinini, yağını, sabununu, halısını, balını Eskişehir’de tanıtmak isteyen üyelerimizin bir an önce odamıza başvurmalarını bekliyorum. Zaten Eskişehirliler, yıllardır gelip Milas’tan zeytin, yağ, bal alırlar. Milas’ın ürünlerinin kalitesini de iyi bilirler. Bu nedenle Eskişehir fuarına katılacak üyelerimizin iyi satış yapabileceklerini umuyorum” diye konuştu.