MİTSO – GEKA işbirliğinde bir eğitim projesi daha: “MİLAS’TA İŞ HAYATI EĞİTİMDE”

29.01.2015 17:10

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Güney Ege Kalkınma Ajansı işbirliğinde yeni bir eğitim projesi başlatıyor. MİTSO’nun GEKA’dan sağladığı hibe desteğiyle oda üyelerine ve personele yönelik olarak başlatılan eğitim projesi kapsamında dört ayrı başlık altında toplam 56 saat eğitim verilecek.

MİTSO’nun “GEKA Teknik Destek Programı” kapsamında düzenleyeceği “Milas İş Hayatı Eğitim’de” projesi kapsamında üyelere ve oda personeline yönelik olarak “Müşteri psikolojisi ve etkin satış stratejileri”, “Müşteri kazandıran iletişim”, “Çalışanlarda verimlilik ve hizmet kalitesini arttırma” ve “Çalışanlarda aidiyet duygusu ve performans geliştirme” konularında eğitimler yapılacak. MİTSO ile GEKA işbirliğinde düzenlenecek eğitimlere ilişkin protokol, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer tarafından imzalandı. Eğitimler, 12 Şubatta MİTSO’da başlayacak ve her eğitim konusunda 2’şer gün üzerinden toplam 14’er saat eğitim verilecek.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, oda üyelerini ve personelini geliştirme amaçlı eğitimlere önem verdiklerini belirterek “Amacımız, işyerlerinde iş verimini arttırmak. Hiç kuşkusuz bunun yolu eğitimden geçiyor. GEKA ile yaptığımız protokol gereği dört ayrı konuda daha eğitim düzenliyoruz. Eğitimlerden ücretsiz olarak yararlanmak isteyen üyelerimizin kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor” dedi. Reşit Özer, üyelerden gelecek taleplere uygun olarak bundan sonra da çeşitli konularda eğitimler verileceğini söyledi.