MİTSO MHP’DE MİLAS İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

16.02.2015 12:18

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, yeni göreve seçilen MHP Milas İlçe Yönetimini ziyaret ederek kutladı.

MHP Milas İlçe Yönetim Kurulu tarafından ilgiyle karşılanan MİTSO Yönetimi, MHP ilçe yönetimine başarılar  diledi.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, MİTSO yöneticilerinin ziyaretinde duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Biz MİTSO’nun çalışmalarını takip ediyoruz. Milas için güzel çalışmalarınız var. Biz de Milas için bir şeyler yapmak istiyoruz. Bu Milas hepimizin. Birlikte çalışacağız. Siyasette elbette A, B, C partileri olsa da sonuçta hepimiz Milas’ta yaşıyoruz. Milas için, vatanımız için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

MİTSO’nun MHP İlçe Yönetimini kutlama ziyaretine Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sami Kont ve Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil İbrahim Gülen, Ömer Eliş ve Soner Çamlıbelen’in katıldılar. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, ziyaret sırasında oda çalışmalarını anlattı. Reşit Özer, başta zeytin, zeytinyağı, balık ve bal olmak üzere Milas ürünlerinin kalitesini yükseltmek, markalaşmasını sağlamak ve tanıtmak için çaba gösterdiklerini belirterek Milas halılarına da coğrafi işaret menşei belgesi kullanım hakkını Sümer Holding’ten devralmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi. MİTSO’nun eğitime de çok önem verdiğini söyleyen Reşit Özer, özellikle gıda işinde çalışanların katılması zorunlu olan hijyen eğitimlerine büyük önem verdiklerini ve bugüne dek 21 hijyen eğitimi düzenlediklerini ve bunlara toplam 1172 kişinin katılarak belge aldığını anlattı. Bafa Gölü’nün hem Milas hem de Türkiye için çok önemli bir göl ve sulak alan olduğunu ifade eden Reşit Özer, Bafa Gölü’nün kirlilikten kurtarılması için de herkesin çaba göstermesi gerektiğini, bu konuda oda olarak bir çalıştay düzenlediklerini ve bu çalıştaya MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın da katıldığını sözlerine ekledi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, daha sonra MHP İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı’ya Milas zeytinyağı, sabunu ve balı armağan etti.