MİTSO, MİLAS’I TANITMAK İÇİN FUARDAN FUARA KOŞUYOR “MİLAS’I TANITMAK İÇİN HER MİLASLIYA GÖREV DÜŞÜYOR”

MİTSO, MİLAS’I TANITMAK İÇİN FUARDAN FUARA KOŞUYOR  “MİLAS’I TANITMAK İÇİN HER MİLASLIYA GÖREV DÜŞÜYOR”
21.03.2017 11:34

*MİTSO, 23 – 26 Mart tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek Turizm Fuarı’nda Milas’ın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtacak.

*Ankara Turizm Fuarı’ndan dört gün sonra Eskişehir’de açılacak Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na da katılacak olan MİTSO, Milas’ın çeşitli ürünlerini sergileyecek.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Milas’ı bu kez Ankara Turizm Fuarı’nda tanıtacak. MİTSO, 23 – 26 Mart 2017 tarihleri arasında Ankara’nın Söğütözü Mahallesindeki Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuarda 60 metrekare stant açarak Milas’ın tarihi ve turistik yerlerini, fuar için özel olarak hazırlanmış ürünlerle tanıtacak. Fuara, Ankara’da yaşamakta olan Milaslılarla Muğla’nın eski valileri, Milas’ta görev yapmış kaymakamlar, bürokratlar da davet edildi. Fuarın ilk günü olan 23 Mart’ta saat 15.00 / 17.00 arasında MİTSO standını ziyaret edecek Milaslılara ve Milas’ı sevenler için bir kokteyl düzenlenecek. Kokteyl sırasında, çeşitli sürpriz sergilemeler ve gösteriler de düzenlenecek.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ı tanıtmak için her fırsatı değerlendirdiklerini belirterek “Şimdi de Ankara Turizm Fuarı’nda Milas’ı tanıtacağız. Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile Yapı Fuarlarında olduğu gibi yine ilginç sunumlar, sergilemeler yapacağız. UNESCO’nun Geçici Dünya Mirası listesine birbirine 5 km. mesafedeki Uzunyuva ve Beçin gibi iki tarihi alanı girmiş bulunan Milas’ı öncelikle turizm firmalarına tanıtıp anlatmak istiyoruz. Her yıl bir milyonu aşkın turistin geldiği Bodrum’dan Milas’a daha çok turist çekmek için elimizden geleni yapacağız. Milas, sahip olduğu eşsiz tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleriyle mutlaka turizmden hak ettiği payı alacaktır. Bu konuda herkese, her Milaslıya görev düşüyor” dedi.

Öte yandan MİTSO, Ankara Turizm Fuarı’nın hemen ardından düzenlenecek Eskişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na da katılacak. Eskişehir’de 30 – 31 Mart – 1 – 2 Nisan tarihlerinde düzenlenecek fuarda MİTSO zeytinyağından zeytinyağı sabununa, baladan balığa kadar Milas’ın ürünlerini tanıtacak.