MİTSO, MİLASLI AFRİN OPERASYONU GAZİSİNİ ZİYARET ETTİ

27.02.2018 14:07

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, bir süre önce Suriye’de sınır ötesi operasyon sırasında şehit düşen 12 askerimizin yanında yaralanarak gazi olan Milaslı Mahmut Koçman‘ı, Milas’taki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı ve Soner Çamlıbelen, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Mevlüt Korkmaz ile birlikte Milaslı gazimiz Mahmut Koçman‘ı baba evinde ziyaret ettiler. MİTSO yöneticileri geçmiş olsun dileklerini iletirken MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de “MİTSO olarak gazimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve en kısa sürede sağlığına tam olarak kavuşmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Milaslı gazi Mahmut Koçman da sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek en kısa sürede arkadaşlarının yanına dönmeyi arzu ettiğini ifade etti.