MİTSO, MUTSO ve BODTO MİDİLLİ’DE ÜRÜN TANITIMINDA

02.09.2015 16:10

*Muğla’nın ürünleri ve turizm potansiyeli Yunanistan’ın Midilli Adasında tanıtılıyor

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ve Bodrum Ticaret Odası, Yunanistan’ın Midilli Adası’nda 21 – 23 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 3. Expo Engean Fuarı’na (Kültür, Turizm ve Ticaret Fuarı) gittiler. MİTSO, MUTSO ve BODTO’nun işbirliğinde gidilen fuarda ortak stant açıldı. Stantta Muğla’nın turistik zenginliklerinin yanı sıra Milas’ın zeytinyağı, çam balı, zeytinyağı sabunu, Bodrum’un mandalinası, mandalina kolonyası ve mandalina lokumu da fuarda sergileniyor. 33 kişilik bir grup halinde Midilli’ye giden Muğla ekibi, ekonomik krizle boğuşan Yunanistan pazarında ürün kalitesi ve uygun ürün fiyatlarıyla avantaj sağlamak istiyor.

Midilli Kültür, Turizm ve Ticaret Fuarı’na MUTSO ve BODTO ile birlikte katılan MİTSO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer “Milas’ın ürünlerini tanıtmak, ihracatını arttırmak amacıyla önümüze çıkan her fırsatı MİTSO olarak değerlendirmek amacındayız. Bu amaçla şimdi de Yunanistan’ın Midilli Adası’ndaki 3. Kültür, Turizm ve Ticaret Fuarı’nda zeytinyağımızı, zeytinyağı sabunumuzu, çam balımızı tanıtıyoruz” dedi. Midilli fuarına üç oda olarak ortak katıldıklarını belirten Reşit Özer, “Midilli fuarının bizin için bir diğer güzel yanı ise Muğla’nın üç odasının ortak bir amaçla bir araya gelmiş olmalarıdır. Üç oda ortak bir şekilde Midilli’de ilimizin başta turizm olmak üzere ürünlerini tanıtıyor.” diye konuştu.