MİTSO PERSONELİ 3 GÜN SİYAH GİYECEK

09.09.2015 15:13

* Milas Ticaret ve Sanayi Odası personeli, giderek tırmanış gösteren terör olaylarını ve terör örgütünü protesto etmek amacıyla üç gün boyunca siyah giyecek

Milas Ticaret ve Sanayi Odası çalışanları, giderek tehlikeli bir tırmanış gösteren terör olaylarını ve terör örgütünü kınamak amacıyla üç günlük siyah giyme eylemi başlattı. Oda çalışanları bugünden başlayarak Cuma günü çalışma saati bitimine kadar odada siyah giysiler giyerek çalışmalarını sürdürecekler.

Öte yandan MİTSO, üyelerine yaptığı çağrıyla işyerlerine Türk bayrağı asılması çağrısında bulundu. MİTSO binasının girişine de iki büyük boy Türk bayrağı asıldı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer oda çalışanlarının terör olaylarını ve terör örgütünü kınamak amacıyla başlatmış olduğu üç günlük siyah giyme eylemini desteklediklerini belirterek “Ben de üç gün boyunca odaya giderken siyah giyeceğim” dedi.