MİTSO ÜYELERİ GEÇMİŞ DÖNEM AİDAT VE MUNZAM AİDATLARINI KREDİ KARTI İLE 9 AY TAKSİTLİ ÖDEYEBİLECEKLER

MİTSO ÜYELERİ  GEÇMİŞ DÖNEM AİDAT VE MUNZAM AİDATLARINI KREDİ KARTI İLE 9 AY TAKSİTLİ ÖDEYEBİLECEKLER
03.12.2018 14:56

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın  Kasım ayı olağan meclis toplantısında, Odaya geçmiş dönem üye yıllık ve munzam aidatlarının kredi kartı ile 9 aya kadar taksitli olarak ödenebilmesi için Genel Sekreterliğin yetkilendirmesi kararı alındı.

MİTSO Kayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından açılan meclis toplantısında MİTSO Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından okunan Ekim ayı kati mizanı oturumda hazır bulunan meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi. Daha sonra Oda Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan ve Yönetim Kurulunun kararı ile meclise sunulan kayıt ücreti, yıllık aidat ve munzam aidatlar, belge ve hizmet tarifesi, salon kiralama ücreti oybirliği ile yeniden belirlendi. Meclis toplantısında, üyelerin Odaya olan geçmiş dönem üye yıllık ve munzam aidatlarının kredi kartı ile 9 aya kadar taksitli olarak ödenebilmesi için Genel Sekreterliğin yetkilendirmesine oybirliği ile karar verildi.

MİTSO’nun Kasım ayı olağan meclis toplantısında Odanın kadro çizelgeleri de Genel Sekreterlikten geldiği şekliyle, yine oybirliği ile kabul edildi. Meclis toplantısı daha sonra MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in son bir aylık dönemdeki faaliyetler hakkında yaptığı bilgilendirme ile sona erdi.