MİTSO Vakıflar Bankası’nda “BAKKALLARI YAŞATMAK ÇOK ÖNEMLİ”

26.06.2015 16:25

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Vakıfbank Milas Şubesi Müdiresi Duygu Ilbıra’yı ziyaret ederek göreve gelmesi nedeniyle kutladı. MİTSO yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vakıfbank Milas Şubesi Müdiresi Duygu Ilbıra amaçlarının Milaslılara en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu belirterek “Özellikle bakkallarımıza, esnaflarımıza yardımcı olmak istiyoruz. Bakkallarımızı yaşatmak gerek” dedi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çamlıbelen; Vakıflar Bankası Milas Şubesi Müdiresi Duygu Ilbıra’yı ziyaret ederek müdürlük görevine atanması nedeniyle kendisini kutladılar ve başarılar dilediler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Duygu Ilbıra’ya içinde Milas zeytinyağı, zeytinyağı sabunu ve balı olan bir hediye paketi verdi. Özer, “Gerçi siz Milaslısınız ve Milas’ın zeytinini, yağını, sabununu, balını çok iyi bilirsiniz. Fakat biz de Milas’ın ürünlerini tanıtmak amacıyla bu hediye paketlerini bir gelenek haline getirdik. Milas’ın ürünlerini ne kadar çok tanıtırsak bunlar o kadar çok değer kazanır. Sonuçta da kazanan Milaslı üreticiler olur” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Duygu Ilbıra’ya oda çalışmalarını ve yönetim olarak hedeflerini anlattı. Reşit Özer daha sonra bankadan oda üyelerine yönelik  bazı taleplerde bulunarak oda üyelerine daha öncelikli ve daha indirimli kredi sağlanmasını, oda üyelerine verilecek kredi kartlarından aidat alınmamasını, Vakıfbank’ın, Kasım ayında yapılacak Milas 2. Zeytin Hasat Şenliği’ne destek vermesini istedi.

Vakıfbank Milas Şubesi Müdiresi Duygu Ilbıra, kendilerinin de Milas’taki meslek odalarıyla ve üyeleriyle daha yakın bir işbirliği içinde olmayı arzu ettiklerini söyledi. Duygu Ilbıra, Esnaf Odası ve Bakkallar ve Bayiler Odası ile de işbirliği içinde olduklarını, MİTSO üyeleriyle de çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi. Vakıfbank Milas Şubesi Müdiresi Duygu Ilbıra, bakkalların ve esnafların giderek zorlaşan koşullarda var olmaya çalıştıklarını belirterek “Bakkallarımızı yaşatmamız gerekiyor. Esnaflarımız çok önemli. Onları yaşatmamız gerekiyor. Onların odalarıyla da yakın işbirliği içindeyiz. Şimdi bakkallarımıza pos makinesi alınması için bir girişimimiz var. Elbette MİTSO üyeleriyle de daha yakın olmak isteriz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.  Banka olarak kendilerinin Milas’taki tarla balıkçılarını ilk destekleyen ve ilk kredi sağlayan banka olduğunu da anlatan Duygu Ilbıra Zeytin Hasat Şenliği’ne de destek vereceklerini söyledi.

Bir süre önce Vakıflar Bankası Milas Şubesi Müdireliğine atanan Duygu Ilbıra, kendisinin 23 yıl önce Vakıflar Bankası’nın Milas şubesinde bankacılık mesleğe başladığını, zamanla müdür yardımcılığına yükseldiğini, daha sonra bankanın Yatağan şubesine müdür olarak atandıktan 22 ay sonra Milas şubesi müdürlüğüne getirildiğini anlatarak şöyle konuştu:

“Başka yerlerde Ticaret Odalarının başkanlarıyla randevu alarak bile görüşmek çok zordur. Bir türlü ulaşamazsınız. Siz ise MİTSO yönetimi olarak bizim ziyaretimize geldiniz. Bizi çok onore ettiniz. Çok teşekkür ederim. Çok memnun oldum. İnşallah en kısa sürede biz de sizi ziyaret edeceğiz. Bundan sonra MİTSO ve  üyeleriyle daha yakın bir işbirliği içinde olmaktan memnuniyet duyacağız”.