MİTSO VE MESO MİLAS İÇİN BİRLİTE

05.01.2018 16:22

*MİTSO Yönetimi Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.  Ziyaret sırasında iki oda arasında Milas’ın sorunları için her zaman işbirliği yapılacağı vurgulandı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi; Cumhuriyet Caddesindeki işyerlerine uğrayarak üyelerinin ve esnaflarının yeni yılını kutladı. Daha sonra Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı da ziyaret eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı ve Soner Çamlıbelen, yaklaşan MESO seçimleri nedeniyle Celal Devrim’e başarılar dilediler.

Ziyaret sırasında yapılan görüşmede, her iki oda başkanı da Milas’ın sorunları konusunda eskiden beri süregelmekte olan işbirliğinin bundan sonra da süreceğini ifade ettiler. Milas Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Avcı’nın da olduğu ziyaret sırasında her iki oda başkanı da oda çalışmalarını ve hedeflerini anlattılar. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer “Bizi bir araya getiren Milas sevgimiz. Milas’a nasıl olur da daha fazla hizmet edebiliriz, nasıl olur da daha fazla bir şeyler kazandırabiliriz  düşüncemizdir. Bu düşünce bizi her zaman Milas’ın ortak çıkarları için bir arada tutacaktır. Her zaman da işbirliğimiz sürecektir” dedi.

MESO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Devrim de MİTSO yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Amacımız Milas’a hizmet etmek, Üyelerimize hizmet etmek. Bunun için de elimizden geleni yapmanın gayreti içindeyiz” dedi.