MİTSO, VERGİ DAİRESİ İLE TORBA YASA KONUSUNDA İŞBİRLİĞİ YAPACAK

15.09.2014 13:33

*Kısa bir süre önce Milas Vergi Dairesi Müdürlüğüne atanan Fırat Altan’ı ziyaret eden MİTSO yönetimi, yeni torba yasa kapsamında yapılan değişiklikler konusunda üyelerinin bilgilendirilmesi amacıyla işbirliği yapacak.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, kısa bir süre önce Milas Vergi Dairesi Müdürlüğüne atanan Fırat Altan’ı makamında ziyaret ederek kutladı ve başarılar diledi. Ziyaret sırasında yeni çıkan torba yasa kapsamında yapılan değişiklikler konusunda oda üyelerinin bilgilendirilmesi için işbirliği yapılması da değerlendirildi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yiğit, Halil İbrahim Gülen ve Ömer Eliş, kısa bir süre önce Milas Vergi Dairesi Müdürlüğüne atanan Fırat Altan’ı ziyaret ettiler. Altan’ı kutlayan ve yeni görevinde başarılar dileyen MİTSO yönetimi, oda ile vergi dairesi arasında yıllardır devam eden karşılıklı iyi ilişkilerin bundan sonra daha da geliştirilerek devam etmesini arzu ettiklerini belirtti. MİTSO yöneticileri özellikle yeni çıkan yasalar ve mevzuat değişiklikleri hakkında oda üyelerinin bilgilendirilmesini arzu ettiklerini belirttiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan’a kısaca Milas’ı tanıttı. Milas’ın ekonomik, kültürel ve doğal zenginliklerini anlatan Reşit Özer, Vergi Dairesinin yeni müdürü Fırat Altan’a yeni görevinde başarılar diledi. Oda yönetimi olarak her zaman Vergi Dairesi ile yakın bir işbirliği içinde olmayı arzu ettiklerini belirten Reşit Özer “Bugüne dek odamızla Vergi Dairesi arasında çok güzel bir işbirliği ve yakınlık oldu. Bundan sonra da bu yakınlığın daha da gelişerek sürmesini arzu ediyoruz. Özellikle yeni çıkan vergi mevzuatları hakkında üyelerimizin bilgilendirilmesi için birlikte toplantılar düzenleyebiliriz. Bu konuda öncelikle yeni çıkan torba yasa kapsamındaki mevzuat değişiklikleri hakkında en kısa sürede bir bilgilendirme toplantısı düzenleyebiliriz” diye konuştu.

MİTSO Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan da MİTSO’nun çalışmalarını basından takip ettiklerini belirterek kendilerinin de torba yasa kapsamındaki mevzuat değişiklikleri hakkında bilgilendirme amaçlı bir toplantı düzenlenmesinden memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Yasanın cumhurbaşkanının onayından sonra kesinleşmesiyle birlikte kısa bir hazırlık süreci sonunda bilgilendirme toplantısının yapılabileceğini belirten Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan “Biz her zaman işbirliğine hazırız. Elimizi taşın altına koyarız. En kısa zamanda böyle bir eğitim toplantısı düzenleyebiliriz” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer daha sonra Vergi Dairesi Müdürü Altan’a Milas zeytinyağı, sabunu ve balı armağan etti.

MİTSO Yöneticileri daha sonra Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Halil Akkan’ı da ziyaret ettiler.