MİTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI REŞİT ÖZER, CUMHURBAŞKANLIĞINDA

16.12.2014 08:26

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında, aralarında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in de bulunduğu 81 il, 160 ilçeden gelen 365 oda ve borsa başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.​ Hisarcıklıoğlu “Hayırlı olsun ziyaretiyle beraber, Sayın Cumhurbaşkanımızla ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunduk. Görüşlerimizi aktarabilme fırsatını bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaklaşımından ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, oda ve borsa başkanlarının ellerini tek tek sıkarak kendilerine birer kravat armağan etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, TOBB’de yapılan ve oda, borsa başkanlarının katıldığı toplantıdan sonra Muğla’daki TOBB üyesi oda başkanlarıyla bir görüşme yapma fırsatı bulduklarını da belirterek Muğla’da ortak projeler üretilmesi için görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Bu sırada İzmir Ticaret Odası’nın Milaslı Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ile de görüşme fırsatı bulan Reşit Özer, Demirtaş’ı Milas’a davet etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Cumhurbaşkanlığı ziyaretiyle ilgili olarak şöyle konuştu:

“Sayın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun daveti ile Türkiye genelindeki 365 oda ve borsa başkanı ile Ankara’da bir araya geldik. Öncelikle oda başkanlarıyla birlikte TOBB’de yapılan istişare toplantısına katıldık. Bu toplantıda Türkiye ekonomik gelişmeler değerlendirildi. Ardından Cumhurbaşkanlığını ziyaret ettik ve tüm oda ve borsa başkanları birer bire Sayın Cumhurbaşkını Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun temennisinde bulundular. Sayın Cumhurbaşkanı da oda ve borsa başkanlarına teşekkür etti ve kendilerine, özel hazırlatılmış birer kravat armağan etti. Biz Cumhurbaşkanlığı sarayında MİTSO’yu temsil etmiş olduk. Cumhurbaşkanlığı ziyareti öncesinde TOBB’de Muğla oda başkanlarıyla bir araya gelme fırsatımız oldu. Muğla odaları olarak ortaklaşa yapabileceğimiz projeler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca İzmir Ticaret Odası Başkanı Sayın Ekrem Demirtaş ile de bir görüşmemiz oldu. Kendilerini Milas’a davet ettik. İzmir Ticaret Odası ile birlikte yapabileceğimiz bazı projeler var. Milas’ı ziyaretlerinde bunları ayrıntılarıyla görüşmek istiyoruz”.

R.Özer - RTE      R.Özer - Muğla Oda Bşkl