MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “MİLAS OSB’NİN ALTYAPI YAPIM İHALESİNE MİLASLI FİRMALARIN DA KATILMASINI İSTİYORUZ”

02.11.2015 14:08

*MİTSO’nun Ekim ayı olağan meclis toplantısında OSB’deki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, OSB’nin altyapı yapımı ihalesine Milaslı firmaların da katılmasını arzu ettiklerini söyledi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından açılan meclis toplantısında odanın Eylül ayı kati mizanı, oturuma katılan meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Buna göre MİTSO’nun Eylül ayı kati mizanı, meclis üyeleri tarafından 159 bin 189 TL olarak denk bir şekilde, onaylanmış oldu.
MİTSO Meclis toplantısında söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas Organize Sanayi Bölgesi’ndeki son gelişmeler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.
Aynı zamanda Milas OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili de olan Reşit Özer, OSB’nin altyapı ihalesinin 17 Kasım 2015 Salı günü saat 10.00’da Ankara’da T. C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda yapılacağını belirterek “İhale her firmaya açık olarak yapılacak. Fakat biz MİTSO olarak, ihaleye Milaslı firmaların da katılmasını arzu ediyoruz. Yöremizde bu işleri yapabilecek firmaların, özellikle odamız üyelerinin ihaleye katılmasını istiyoruz. Onları ihale katılmaya davet ediyoruz” dedi. Reşit Özer, ihalenin17 Kasım 2015 Salı günü saat 10.00’da Ankara’da T. C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda 14 milyon 121 bin TL üzerinden açık eksiltme yöntemiyle yapılacağı belirterek “Geçen ihaleye göre bu ihalede yapılacak işlere ek olarak 1 No’lu Bağlantı Yolunun yapımı, Telekom ve Elektrik altyapısının yapımı da var. Böylece OSB için yapım süreci daha da kısalmış olacak. İlave edilen bu işler için tekrar tekrar ihale açılma gereği olmayacak ve bu da bize zaman kazandıracak” diye konuştu.
MİTSO Meclis toplantısında başka söz almak isteyen olmayınca oturum Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından kapatıldı.