MİTSO Yönetim Kurulu Marmaris Toplantısına Aileleriyle Katıldı

06.08.2013 17:28

16 -17 Ocak tarihlerinde Marmaris Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde Muğla Ticaret, Ticaret ve Sanayi, Deniz Ticaret Odaları ve Muğla Borsası’nın katılımıyla 14.sü’ yapılan toplantıya diğer oda yöneticileri gibi Milas Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri de eşleriyle birlikte katıldılar. MİTSO Meclis Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, Meclis Katibi Tayip Çakıroğlu, Yönetim Kurulu Saymanı Cuma Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Çimen, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Cunbul, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yiğit eşleriyle birlikte toplantıda Milas’ı temsil ettiler. MİTSO Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu ile Oda Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Osman Arıkan’ın yanı sıra Milas Kadın Girişimcilerden Feray Serhat, Muğlalı Genç Girişimcilerin Milas’lı üyelerinden Yusuf Erol veHarita Mühendisi Erdem Tuna’da MİTSO grubunda yer aldılar.
Katılımcıların otel giderlerinin kendilerinin karşıladığı iki gün süren Muğla odalarının Marmaris toplantısında ilk gün Marmaris Ticaret Odası, tüm katılımcılara bir öğle yemeği verdi. Daha sonra oda üyeleri toplantıya geçerken üyelerin eşleri ise Marmaris Ticaret Odası yöneticilerinin eşlerinin ev sahipliğinde Marmaris’i gezdiler. Marmaris Kalesi’ni ve çarşısını gezen bayanlar yağmur nedeniyle gezilerini kısa tutmak zorunda kaldılar. Toplantıda konuşmaların bitmesinin ardından yine Marmaris Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gece düzenlenen şölende konuk odaların yöneticileri ve üyeleriyle eşleri hep birlikte eğlenceli anlar yaşadılar.
Toplantının ikinci gününde katılımcılarla birlikte otelde yapılan kahvaltının ardından Muğla odalarının 15. toplantısı Milas’ta yapılmak üzere diğer katılımcılarla vedalaşılarak otelden ayrılındı. MİTSO yöneticileri ve eşleri hep birlikte önce Gelibolu yöresindeki Saklıgöl’e, ardından da orman içinde bir dinlenme tesisinde çay molası veren Mi.T.S.O. ekibi daha sonra Akyaka’ya uğradı. Burada tekneyle azmak gezisi yapan MİTSO ekibi burada yenilen öğle yemeğinin ardından Milas’a döndüler.