MİTSO YÖNETİM KURULUNUN YENİ ÜYESİ SONER ÇAMLIBELEN

12.12.2014 13:40

*Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Turgay Ertuğrul’un özel işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa etmesinin ardından yedekten gelen Soner Çamlıbelen, MİTSO’nun yeni yönetim kurulu üyesi oldu.

*Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yiğit,  yönetim kurulu üyelerinin oybirliği ile yeni yönetim kurulu başkan yardımcısı seçildi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetim kurulu üyesi ve yeni başkan yardımcısı belli oldu. Yedek listeden gelen Soner Çamlıbelen, yeni yönetim kurulu üyesi olurken, Mehmet Yiğit de yeni yönetim kurulu başkan yardımcısı seçildi.

Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Turgay Ertuğrul’un özel işlerinin yoğunluğu nedeniyle yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesinin ardından yedek listeden Soner Çamlıbelen yönetim kurulu üyeliğine yükseldi. Soner Çamlıbelen dün yapılan  yönetim kurulu toplantısına ilk kez katıldı.

Yönetim Kurulunun dünkü toplantısında Turgay Ertuğrul’un istifasıyla boşalan yönetim kurulu başkan yardımcılığı için de seçim yapıldı. Yönetim kurulu üyelerinin oybirliği ile Mehmet Yiğit yeni başkan yardımcısı seçildi ve Sami Kont ile birlikte iki başkan yardımcısından birisi oldu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, yedek üyelikten yönetim kurulu üyeliğine yükselen Soner Çamlıbelen’i kutladı ve başarılar diledi. Reşit Özer “Sayın Turgay Ertuğrul arkadaşımız işlerinin yoğunluğu nedeniyle aramızdan ayrıldı. Kendisinin çok yararlı katkılarından her zaman yararlandık. Bundan sonra da bir oda meclisi üyesi olarak katkılarını sürdürecektir. Oda seçim sisteminin bir gereği olarak boşalan yönetim kurulu üyeliğine Sayın Sonar Çamlıbelen arkadaşımız yükseldi. Kendisine hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyorum. Uyum içinde verimli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Ayrıca, yönetimden ayrılan Sayın Turgay Ertuğrul aynı zamanda yönetim kurulu başkan yardımcısı idi. Bu nedenle ikinci başkan yardımcılığı için seçim yaptık ve oybirliği ile Sayın Mehmet Yiğit arkadaşımızı yönetim kurulu başkan yardımcılığına seçtik. Sayın Mehmet Yiğit’i de kutluyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.