MİTSO YÖNETİMİ VAKIFBANK’I ZİYARET ETTİ.

31.05.2016 12:56

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, bir süre önce Vakıfbank Milas Şube Müdürlüğüne atanan Atilla Sivrikaya’yı ziyaret ederek kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Yiğit ve Sami Kont, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çamlıbelen; Vakıfbank Milas Şube Müdürü Atilla Sivrikaya’ya Milas’taki yeni görev süreci için başarılar dilediler.

Vakıfbank Milas Şube Müdürü Atilla Sivri Kaya, MİTSO yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vakıfbank ile MİTSO’nun her zaman yakın bir işbirliği içinde çalışmasına gayret edeceklerini ifade etti. İki kurumun da işbirliğinden kurumların yanı sıra oda üyeleri yararına da olumlu yansımalar olacağını umduklarını belirtti. Daha önce kendisinin Torbalı’da da çalıştığını anlatan Sivrikaya, Milas ile Torbalı’nın birbirine çok benzediğini ifade ederek “Milas ile Torbalı’daki kültür aşağı yukarı aynı. Ben bu nedenle Milas’taki uyum sürecini çok kolay geçirdim. Bir zorlukla karşılaşmadım. Torbalı’daki esnafla, işadamlarıyla güzel ilişkilerimiz vardı. Burada güzel işler yapacağımızı umuyorum” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, ziyaret sırasında Milas’ın ekonomisi, sosyal yaşamı ve kültürü için zeytin ve zeytinyağının önemini anlatarak Vakıfbank Milas Şube Müdürü Atilla Sivrikaya’ya Milas zeytinyağı armağan etti.
vakıfbamk 2