MİTSO Yönetimi Ziraat Bankası’nın yeni müdürünü ziyaret etti “MİLAS’TA YATIRIM ALANI GENİŞ”

MİTSO Yönetimi Ziraat Bankası’nın yeni müdürünü ziyaret etti  “MİLAS’TA YATIRIM ALANI GENİŞ”
22.09.2017 15:18

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, kısa bir süre önce T.C. Ziraat Bankası Milas Şube Yöneticiliğine atanan Mehmet Akduru’yu ziyaret ederek kutladılar ve çalışmalarında başarılar dilediler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Sayman Üye Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Eliş ve Soner Çamlıbelen; T. C. Ziraat Bankası Milas Yöneticiliğine yeni atanan Mehmet Akduru’yu ziyaret ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ın zeytin, zeytinyağı, balık ve bal üretiminde çok önemli bir üretim merkezi olduğunu anlatarak Milas zeytinyağına MİTSO tarafından coğrafi işaret alınmasıyla birlikte Milas zeytinyağının değerinin arttığını söyledi. Reşit Özer, markalı olarak üretilmeye başlayan Milas zeytinyağının fuarlarda da büyük ilgi gördüğünü belirterek “Özellikle İzmir Enternsyonal Fuarı’nda bu yıl açtığımız stantta sergilenen Milas zeytinyağına Arap ülkelerinden gelen ziyaretçiler çok ilgi gösterdiler” dedi.

T.C. Ziraat Bankası Milas Şube Yöneticisi Mehmet Akduru da MİTSO yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Mehmet Akduru, Milas’a Uşak’tan atandığını belirterek “Gelir gelmez ilçenin ekonomik durumu hakkında bir araştırma yaptım. Burası çok önemli bir yer. Milas’ta çok geniş bir yatırım alanı var. Özellikle Bodrum ile birlikte düşünüldüğünde burası çok önemli bir yatırım merkezi. Milas ve Bodrum yöresinin atıklarının, çöplerinin değerlendirilmesiyle bile çok önemli bir ticari gelir elde etmek mümkün. Uşak’ta böyle bir değerlendirme fabrikası vardı. Burada da Bodrum ve Milas’ın atıklarını değerlendirebilecek bir fabrika kurulabilir” dedi.

T.C. Ziraat Bankası Milas Şube Yöneticisi Mehmet Akduru, banka olarak MİTSO üyeleriyle Milaslı üreticilerin ve girişimcilerin kredi ihtiyaçlarının karşılanmasında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.