MİTSO’DA 2016’DA TÜM MECLİS KARARLARI OYBİRLİĞİ İLE ALINDI

26.10.2016 14:57

*2013 Yılı Mayıs ayında göreve gelen MİTSO Meclisinde 2016 yılına kadar alınan tüm kararların yüzde 99’u oybirliği ile alındı. 2015 ve 2016 yıllarında tüm kararlar oybirliği ile alındı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi uyum içinde çalışmalarını sürdürüyor. MİTSO Meclisi, 2016 yılına kadar aldığı tüm kararların yüzde 99’unda oybirliği sağlanırken 2015 ve 2016 yılarında ise alınan tüm meclis kararları oybirliği ile çıktı.

MİTSO’nun Ekim ayı Meclis toplantısı yapıldı. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel’in yönetiminde açılan meclis oturumunda odanın Eylül ayına ait kati mizanı görüşüldü. Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından okunan Eylül ayı kati mizanı üzerine üyelerden söz almak isteyen olmayınca Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından yapılan oylamada kati mizan, oturuma katılan meclis üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi.

MİTSO’nun Ekim ayı meclis toplantısında, Eylül ayı kati mizanının da oybirliği ile kabul edilmesiyle birlikte 2016 yılında alınan meclis kararlarının tümü oybirliği ile kabul edilmiş oldu. MİTSO Meclisinin 2015 yılında almış olduğu 46 kararın tümü de oybirliği ile alınmıştı. MİTSO Meclisinin 2014 yılında almış olduğu 44 kararın 39’u oybirliği ile alınırken sadece 5 tanesi oy çokluğu ile alınmıştı.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, oda meclisinde uyumlu bir çalışma ortaya koyan meclis üyelerine teşekkür etti. Yönetim kuruluyla, meclisiyle uyumlu bir çalışma dönemi yaşanmakta olduğuna dikkat çeken MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel “Hepimizin amacı, MİTSO’yu bir adım daha ileriye taşıyarak hizmet kalitesini arttırmak ve üyelerimize en iyi şekilde oda hizmetlerini sunarak üye memnuniyetini arttırmaktır” dedi.

Öte yandan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, oda meclisinin 45. oturumunda yaptığı gündem dışı konuşmada son bir aylık çalışmalar hakkında meclis üyelerine açıklamalar yaptı. Cumhuriyet Bayramı ve MİTSO’nun kuruluşunun, 29 Ekim’de yapılacak törenle birlikte kutlanacağını açıklayan Reşit Özer, “O gün Cumhuriyet Bayramımızla odamızın kuruluşunu birlikte kutlayacağız. Ayrıca o gün, son üç yıldır en çok vergi ödeyen üyelerimizle eski oda başkanlarımıza ve eski oda çalışanlarımıza birer teşekkür belgesi de vereceğiz. Tüm meclis üyelerimizi bu kutlamamıza bekliyorum” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, 19 – 29 Kasım’da 3’üncü Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin, 2 – 5 Mart 2017’de Uluslararası 8. Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın düzenleneceğini belirterek “Tarım Fuarından 4 gün sonra Milas’ta ilk kez bir yapı fuarı düzenleyeceğiz. 9 – 12 Mart 2017’de Deco Boss Güney Ege Yapı, Dekorasyon, Peyzaj Fuarı açılacak. Fuar, Bodrum’dan Kuşadası’na kadar geniş bir kesime hitap edecek. Çalışmaları sürdürüyoruz. Tarım fuarında stantların yüzde 80’i satılmış durumda. Yapı fuarının da çok ilgi göreceğini düşünüyoruz” dedi.

meclis-2

meclis-3