MİTSO’DA KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ YAPILDI

01.06.2016 16:11

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Girişimcilik Eğitimi düzenlendi. MİTSO salonunda yapılan ve 10 günde toplam 70 saat süren eğitime 25 kişi katıldı. Eğitmen Serap Aydar tarafından verilen eğitimi 23 kişi tamamladı. Eğitim süresince: girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri kavramı ve öğeleri, iş planı öğelerinin pekiştirilmesine yönelik atölye çalışmaları, iş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar gibi konu başlıkları altında eğitim verildi ve eğitime katılanların yönelttiği sorular yanıtlandı.

MİTSO’da 10 günde toplam 70 saat süren eğitimin ardından eğitimci Serap Aydar ve MİTSO Projeler Sorumlusu Gülay Aytaç ile katılımcılar, hep birlikte veda yemeği yediler ve eğitimin anısına topluca fotoğraf çektirdiler.