MİTSO’DA ON-LİNE TAHSİLAT BAŞLADI.

29.09.2015 12:54

*MİTSO üyeleri, 28 Eylül 2015 tarihinden başlayarak üyelik aidatlarını odaya gitmeden banka kartları ile internet üzerinden ödeyebilecekler.

*MİTSO üyeleri, İş Bankası kartıyla ödemelerini 9 taksit halinde, diğer banka kartlarıyla ise bir kerede ödeyebilecekler.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda üyeler 28 Eylül 2015 tarihinden başlayarak üyelik aidatlarını odaya gitmeden banka kartları ile internet üzerinden ödeyebilme olanağına kavuştu. Sistemin devreye girmesiyle birlikte MİTSO üyeleri odanın internet sayfası üzerinden üye numarası, ticaret sicil numarası ve vergi numarası girişi yaparak ya da kullanıcı adı oluşturarak tüm aidat taksitlerini banka kartıyla ödeyebilecekler.

MİTSO, yoğun iş temposu içinde zaman kazandırmak ve işlemleri kolaylaştırmak amacıyla aidatların banka kartıyla internet üzerinde on-line sistemde ödenebilmesi kolaylığı getirdi. Sistem 28 Eylül 2015 tarihinden başlayarak hizmete girdi. Buna göre, MİTSO üyeleri, odanın internet sayfasını açarak ana başlık altındaki kutucuklardan “Üyelik” kutucuğunu tıklayarak işlemlerini başlatabilecekler. Kutucuk içinde karşılarına çıkan “üyelik numarası” ve “ticaret sicil numarası” başlıklı bölümlere, numaralarını, numaralarının başına “00” ekleyerek yazacaklar. Vergi numaralarını da yazdıktan sonra işlemlerini banka kartlarıyla yapabilecekler. Üyeler isterlerse kullanıcı adı oluşturarak yapacakları tüm aidat ödemelerini gerçekleştirebilecekler.

MİTSO üyeleri ödemelerini, odanın anlaşmalı olduğu İş Bankası kartıyla yaparlarsa aidatlarını 9 taksitte yapabilecekler. Diğer banka kartlarıyla aidatlarını yatırmak isteyenler ise bir kerede ödemelerini yapmaları gerekiyor.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MİTSO’nun her zaman üyelerine daha iyi hizmet amacıyla sürekli yenilik arayışı içinde bulunduğunu belirterek “Üyelerimize daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeye çalışıyoruz. Bu arayışısın bir sonucu olarak 28 Eylül’den geçerli olmak üzere üyelerimize on-line sistem aracılığıyla aidat ödeme kolaylığı sağladık. Zamanın tüm çalışanlar için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Bu şekilde üyelerimize yoğun iş temposu iç inde zaman kazandırmayı istediğimiz için böyle bir uygulama başlattık. Bu sistemin odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.