MİTSO’DA TURGAY ERTUĞRUL YÖNETİMDEN AYRILDI

08.12.2014 16:49

*MİTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Ertuğrul, işlerinin yoğunluğu nedeniyle yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Ertuğrul, MİTSO Meclis Üyeliği ve 1 No’lu Meslek Komitesi’ndeki görevini ise sürdürecek.

*Turgay Ertuğrul’un ayrılmasıyla boşalan MİTSO yönetim kurulu üyeliğine yedekten Soner Çamlıbelen gelecek.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Ertuğrul, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle yönetim çalışmalarına katılmakta zorlandığını belirterek istifa eden Turgay Ertuğrul’un yerine yedek listeden Soner Çamlıbelen gelecek. Turgay Ertuğrul, MİTSO meclisi ve seçildiği 1 No’lu meslek komitesindeki görevlerini ise sürdürecek.

İşlerinin yoğunluğu nedeniyle yönetim kurulu çalışmaları için zaman ayırmakta zorlandığı için yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Turgay Ertuğrul’a, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Kont, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yiğit, Halil İbrahim Gülen ve Ömer Eliş ile Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu, bugüne dek vermiş olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür ettiler ve bir kalem armağan ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bugüne dek Turgay Ertuğrul’un yönetim kurulu çalışmalarına çok önemli katkılarda bulunduğunu belirterek “Biz arkadaşımızın istifa etmesini hiç arzu etmedik ve son ana kadar da istifasını geri alması için elimizden gelen çabayı gösterdik. Ancak ikna edemedik. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle zaman ayırmakta zorlandığını söyledi. Sayın Turgay Ertuğrul’un yönetimimize çok önemli katkıları oluyordu. Kendisine bugüne dek vermiş olduğu değerli katkılar nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Kendisiyle oda meclisinde birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkan Yardımcılığından istifa eden Turgay Ertuğrul ise son zamanlarda işlerinin giderek yoğunlaşması nedeniyle oda çalışmalarına yeterince zaman ayırmakta zorlandığını belirterek “İşlerim yoğunlaştı. Yönetim çalışmalarında yeterince faydalı olabilmek için zaman gerekiyordu. Bu nedenle istifa etme kararı aldım. Ancak daha az zaman gerektiren oda meclisinde ve 1 No’lu meslek komitesinde arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Yine elimizden gelen katkıda bulunmaya çalışacağız. Benim yerime yönetime gelecek arkadaşıma ve yönetim kurulumuza bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.