MİTSO’DA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK VE İŞ GELİŞTİRME EĞİTİMİ

15.05.2015 17:34

*MİTSO – ABİGEM İşbirliğiyle uygulamalı girişimcilik ve iş geliştirme eğitimi düzenlendi. 12 – 22 Mayıs tarihleri arasında günde 8 saat olmak üzere 9 gün sürecek eğitime katılanlar alacakları başarı belgeleriyle daha kolay iş bulabilecek.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Denizli Şubesi işbirliğinde uygulamalı girişimcilik ve iş geliştirme eğitimi düzenledi. Eğitimci Psikolog Besim Ogelman tarafından verilen eğitim 12 / 22 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.  Günde 8 saat sürecek eğitimde “Girişimcilik özelliklerinin sınanması”, “İş fikri geliştirme ve yaratıcılık” konularında bilgilendirmede bulunulacak. Eğitime katılanlar kendilerine verilecek başarı belgeleriyle daha kolay iş bulabilecek, şu an kendi işinde veya başka bir işte çalışmakta olanlar işyerini geliştirme ve işinde ilerleme konusunda bilgi sahibi olacaklar.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, oda yönetimi olarak amaçlarının üyelere ve Milaslı gençlere her zaman ve her fırsatta eğitim olanağı sağlamak olduğunu söyledi. MİTSO’nun zaman zaman ABİGEM ile işbirliği yaparak sık sık eğitim düzenlediğini anımsatan Reşit Özer, “Gerek ülke olarak, gerekse Milas olarak kalkınabilmemiz için nitelikli işgücüne ihtiyacımız var. Bu nedenle sık sık eğitimler düzenliyoruz. Eğitimlerin giderlerini MİTSO olarak karşılıyoruz. Katılanlardan eğitim için ücret talep etmiyoruz. Üyelerimizin ve Milaslı gençlerin bu eğitimlerden yararlanmalarını arzu ediyoruz. MİTSO’da eğitim hiç bitmez. Bizden talep olması halinde istenen konularda da eğitim düzenlemekten kaçınmayız” diye konuştu.IMG_6049IMG_6046 IMG_6047 IMG_6044