MİTSODA YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

06.08.2013 17:44

MİTSO Meclisi, 25 Ocak 2012 Çarşamba günü yaptığı olağan toplantıda Aralık ayı sonu itibariyle hazırlanmış olan kati mizan cetvelini oybirliği ile kabul etti.

Toplantıda gündem dışı bir konuşma yapan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, MİTSO’nun GEKA’dan hibe desteği sağlanarak gerçekleştirilecek iki proje için başvuruda bulunduğunu açıkladı.

MİTSO’da, yeni yılın ilk meclis toplantısı Meclis Başkanı Reşit Özer’in başkanlığında tek gündem maddesiyle yapıldı. Toplantıda, Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından okunan Aralık ayı kati mizan cetveli oybirliği ile kabul edildi. Kabul edilen kati mizana göre Aralık ayı kati mizanı 953 bin 084 TL olarak denk bir şekilde bağlandı.

Toplantıda gündem dışı bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, son bir aylık çalışma süresini değerlendirdi. Tuna; son bir ay içinde MİTSO’nun GEKA’ya birisi Milas OSB ile Güllük limanı arasında demiryolu bağlantısı için proje etüt çalışması yapılması ve Milas’taki işyerlerinin envanterinin çıkartılması olmak üzere iki proje başvurusu yaptığını açıkladı. Enver Tuna ayrıca bir aylık süre içinde İç Su Ürünleri Yetiştiriciliği ve İhracat Elemanı Yetiştirilmesi eğitim çalışmalarına katılanlara katılım belgesi verilmesi ve eğitim çalışmasında görev alan Muğla Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Su Ürünleri Fakültesi hocalarına plaket verilmesi için bir tören ve kutlama kokteyli düzenlendiğini ve toplantının yoğun bir katılımla gerçekleştirildiğini de sözlerine ekledi. Tuna ayrıca, MİTSO adına her ay düzenlenmekte olan “Milas’ın En İyileri Satranç Turnuvası”nın düzenli bir şekilde sürdürülmekte olduğunu bildirdi.

Toplantıda başka söz alan olmayınca Meclis Başkanı Reşit Özer oturumu kapattı.