MİTSO’DAN AK PARTİ YÖNETİMİNE KUTLAMA ZİYARETİ: “MİLAS’A EN AZ İKİ YÜKSEKOKUL DAHA İSTİYORUZ”

12.01.2018 14:46

*MİTSO Yönetimi, bir süre önce Adalet ve Kalkınma Partisi Milas ilçe yönetimine seçilen Fahri Acar başkanlığındaki yönetim kuruluna kutlama ziyaretinde bulundu.

*MİTSO’nun ziyareti sırasında konuşan Fahri Acar, “MİTSO,bizim için odalar arasında güzide bir kuruluş. Milas’ın projeleri için elimizi taşın altına koymaya hazırız” diye konuştu.

*MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yeni seçilen Milas ilçe yönetim kurulu üyelerini kutlayarak “Bizde proje çok. Bu projelerin gerçekleşmesi için herkesten destek bekliyoruz. Öncelikle Milas’a iki yüksekokul daha açılmasını istiyoruz” dedi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, bir süre önce yapılan ilçe kongresinde seçilen Fahri Acar başkanlığındaki yönetim kuruluna kutlama ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında MİTSO’nun çalışmaları ve projelerinden söz eden Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, amaçlarının Milas’a hizmet etmek olduğunu belirterek projelerine destek istedi. İlçe Başkanı Fahri Acar da Milas’ın projeleri için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını ifade etti.

MİTSO Yönetimi Adalet ve Kalkınma Partisi Milas ilçe yönetimine kutlama ziyaretinde bulundu. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı, Ömer Eliş ve Soner Çamlıbelen ile odanın Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu bir süre önce yapılan kongrede Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Milas ilçe yönetimine secilen Fahri Acar başkanlığındaki yönetimi ziyaret ederek kutladı. Ziyaret sırasında MİTSO’nun çalışmalarından ve hedeflerinden söz eden Odanın Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ın hak ettiği yerde olmadığını belirterek yapılmakta olan yatırımlarla ilçenin birkaç yıl içinde çok farklı yerlere geleceğini ifade etti. OSB’de altyapı çalışmalarının hızla ilerlediğini, Ören’e Doğu Akdeniz’in en büyük mega yat yapım, bakım, onarım ve çekek yerinin yapılacağını, Güllük’e kısa sürede konteynır limanı yapılmasını beklediklerini ifade eden Reşit Özer, Milas’ın daha çok gelişmesi için oda olarak takip ettikleri projeleri anlattı. Reşit Özer “Amacımız Milas’a hizmet. Biz Milas milliyetçisiyiz. Milas için çalışıyoruz. Bizde proje çok. Bu projelerin gerçekleşmesi için herkesten destek bekliyoruz. Öncelikle Milas’a iki yüksekokul daha açılmasını istiyoruz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Acar da MİTSO yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Milas çevresinde planlanan ve sürmekte olan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Partisinin en genç ilçe başkanı olduğunu belirten Fahri Acar, Ören yolunun genişletilmesinin gündemde olduğunu ve bunun takipçisi olduklarını  belirterek şöyle konuştu;

“Bizler birbirimize yabancı insanlar değiliz. Ticaret ve Sanayi Odası bizim en değer verdiğimiz bir kurum. MİTSO, odalar arasında güzide bir kuruluş. Milas’ın projeleri için elimizi taşın altına koymaya hazırız. Göreve başlar başlamaz buradaki işlerin takibine başladım. Ören yolunu, Akbük yolunu takip ediyorum. Milas için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Hiç birimizin birbirimizden bir farkı yok. Bir kardeşiniz olarak, Milas için ne gerekiyorsa yapacağız. İcraatlarımızla bunu göreceksiniz. Desteğimiz her zaman sizlerle olacak. Biz yönetimimizle birlikte bir sorumluluğu üstümüze aldık. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İnanın Milas, en az 30 ilden daha iyi durumda. Daha da iyi olacak”