MİTSO’DAN Büyükşehir LYKIA HABER’E TEŞEKKÜRLER

12.03.2018 08:21

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, uzun süredir odanın haberlerini en seri, en geniş ve en etkili bir şekilde yayınlamakta olan Büyükşehir LYKIA HABER ve 48 Medya kurucusu Bilal Baykan’ı MİTSO’ya davet etti. Bilal Baykan’a, uzun süredir odanın haberlerini en seri, en geniş ve en etkili bir şekilde çok geniş bir kesime iletmede gösterdiği çaba için teşekkür eden Reşit Özer, “Size çok teşekkür ediyoruz. MİTSO’nun çalışmalarının üyelerimize, Muğlalı hemşerilerimize ve olabildiğince en geniş kesimlere iletilmesinde çok büyük, çok önemli ve çok başarılı çalışmalarınız var. Size şahsım ve odamız adına çok teşekkür ederim” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Bilal Baykan’a Milas’ta açılışı yapılan Güney Ege 9. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı hakkındaki görüş ve önerilerini de sorarak Baykan’ın önerilerini not etti. Reşit Özer, ayrıca Büyükşehir LYKIA HABER’in 28 Mart’ta açılışı yapılacak olan Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’na sponsor desteği vermiş olmasından da büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek “Bu desteğiniz için de size ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.